Geri

Samsun'da gönülleri ısıtan iyilik hareketi

Samsun'da hizmet veren Ravza Tuhafiye, deprem felaketinden etkilenen vatandaşlar için örnek bir kampanyaya imza attı. Ücretsiz örgü ipi dağıtılan ev hanımları, depremzedeler için atkı, bere ve yelek ördü.

10:49:48 | 2023-02-23


Haberi Sesli Dinle

Samsun'da ev hanımları şişleri eline aldı, depremzedeler için örgü ördü. Kahramanmaraş merkezli 10 ilin etkilendiği deprem bölgesinde yaralar sarılmaya çalışılırken, Samsun'da hizmet veren Ravza Tuhafiye de örnek bir kampanyaya imza attı. Ravza Tuhafiye sahibi Ercan Açıkgöz, depremzedeler için atkı, bere ve yelek örülmesi amacıyla ev hanımlarına ücretsiz örgü ipi dağıttı.

ADETA GÖNÜLLERİ ISITTILAR
Adeta bir iyilik hareketine imza atılan kampanya çerçevesinde evlerinde boş durmayan ev hanımları atkı, bere, yelek örerek gönülleri ısıttı. Ev hanımları tarafından kısa zamanda üretilen örgüler, deprem bölgesindeki vatandaşlara ulaştırılmak üzere gönderildi. Şişleri ellerinden bırakmayan ev hanımları, depremzedeler için örgü örmeye devam ediyor.

ÖRGÜLER DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLDİ
"Tek Yürek Türkiye" kampanyasına destek vermek istediklerini belirten Ravza Tuhafiye Sahibi Ercan Açıkgöz, "Depremin yaşandığı ilk günden itibaren biz de depremzede kardeşlerimiz için ne yapabiliriz diye düşündük. Bu çerçevede ev hanımlarına ücretsiz örgü ipleri dağıtıp atkı, bere ve yelek ördürme kampanyası başlattık. Örülen örgüleri depremin yaşandığı illere gönderdik. Devletimiz zaten deprem bölgesinde gerekli çalışmaları yaparak yaraları sarıyor. Biz de bir nebze de olsa katkı sağlamak istedik" dedi.



EV HANIMLARINDAN TEŞEKKÜR
Depremzedeler için örgü ören Samsunlu ev hanımları da, böyle bir kampanyaya imza atan ve bu anlamlı kampanyaya kendilerini de ortak ederek, katkı vermelerini sağlayan Samsun Ravza Tuhafiye'ye ince düşüncelerinden dolayı teşekkür etti.

 


samsundepremkahramanmaraşpazarcıkgaziantepmalatyadiyarbakırkilisadıyamanşanlıurfaafadsamsun haberlerideprem haberravza tuhafiyeercan açıkgözev hanımıörgüatkıbere