Geri

Samsun'da Emine hala bulunamadı

Samsun'da 7 Temmuz 2022 Perşembe günü Çarşamba'da kaybolan 10 yaşındaki engelli çocuk Emine Ayhan’ı arama çalışmaları devam ediyor. Arama çalışmasına Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı da katıldı.

12:20:21 | 2022-07-16


Haberi Sesli Dinle

Samsun'un Çarşamba İlçesinde 7 Temmuz'da kaybolan 10 yaşındaki engelli Emine Ayhan, hala bulunamadı. Emine'yi bulmak için devam eden arama-kurtarma çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, çalışmalara katılan kurum yetkililerinden bilgi aldı.

ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR
Vali Dağlı, kayıp ihbarının geldiği andan itibaren başlayan arama-kurtarma çalışmalarının AFAD, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personelimiz tarafından aralıksız sürdürüldüğünü belirtti.

20 ARAÇ, 5 BOT
Yeşilırmak Havzası boyunca hava destekli yürütülen çalışmaların bugün de 20 araç, 5 bot, 3 arama köpeği, AFAD Arama Tırı ve 83 personelin katılımıyla devam ettiğini belirten Vali Dağlı, "Emine kızımızın arama-kurtarma çalışmalarına katılan ailesi ve komşularıyla da görüşerek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik ve yavrumuza en kısa sürede ulaşmak umuduyla gayret gösteriyoruz" dedi.

Arama çalışmalarından fotoğraflar:


samsunçarşambakayıpemine ayhansamsun valisizülkif dağlıafad