Geri

Samsun'da Başkan Demir'e mesaj yağdı

Sağlık sorunları nedeniyle görevi Meclis Başkan Vekili Nihat Soğuk'a devreden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e geçmiş olsun mesajları yağıyor.

10:57:44 | 2022-07-21


Haberi Sesli Dinle

Sağlık sorunları nedeniyle görevi Meclis Başkan Vekili Nihat Soğuk'a devreden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e geçmiş olsun mesajları yağıyor.

Samsunlu yöneticiler ve Samsun halkı, yayınladıkları mesajlarla Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e geçmiş olsun dileğini iletirken, bir an önce sağlığına kavuşmasını diledi.

Samsun'da milletvekilleri, vali, belediye başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar, Başkan Demir için yüzlerce mesaj attı.

İşte o mesajlardan bazıları;


AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan:
"Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Demir’e Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyorum. Dualarımız sizinle Değerli Başkanım."

CHP Milletvekili Neslihan Hancıoğlu:
"Sağlık sorunları yaşadığını üzülerek öğrenmiş bulunduğum Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı, Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Mustafa Demir'in, sağlığına en kısa sürede kavuşacağı inancıyla; sayın başkana ve kıymetli ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..."

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı:
"Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın
Mustafa Demir'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabbimden acil şifalar diliyorum."

AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu:
"Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Demir'e yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum."

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç:
"Sağlık sorunları nedeniyle Ankara’da bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Demir'in, en kısa sürede sağlığına kavuşacağı inancıyla; Sayın başkanımıza ve kıymetli ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabbim’den acil şifalar diliyorum."

Samsunspor Kulübü:
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir'in sağlık sorunları yaşadığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Sayın Mustafa Demir'in en kısa sürede sağlığına yeniden kavuşmasını temenni ediyor, kendisine ve değerli ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci:
"Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'in sağlık sorunları yaşadığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. En kısa sürede sağlığına yeniden kavuşacağı inancıyla Sayın Başkanımıza ve değerli ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

ASKF Şube Başkanı Şener Aydın:
"Geçmiş olsun dileklerimizle Allah şifa versin."

Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan:
"Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir'e çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve acil şifalar diliyorum."

Sağlık İl Müdürü Muhammet Ali Oruç:
"Çok kıymetli Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Tez zamanda sağılığına kavuşup aramıza dönmesi temennisiyle Rabbimden acil şifalar diliyorum."


mustafa demirzülkif dağlıahmet demircanneslihan hancıoğlusamsunsporterme belediye başkanıali kılıçşener aydınersan aksuak partisamsun büyükşehir