Geri

Şampiyon Samsunspor kupasına kavuştu

Sezon bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Yılport Samsunspor, kupasını büyük bir törenle aldı. Ayrıca Kırmızı-beyazlı- siyahlı taraftarlar, kupa töreninde büyük sevinç yaşadı.

10:43:32 | 2023-05-08


Haberi Sesli Dinle

Düzenlenen kupa törenine, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ile futbolcular katıldı.

‘SAMSUNSPOR ‘LA BİRLİKTE TARAFTARLARINI TEBRİK EDİYORUM’
Yılport Samsunspor'u tebrik eden Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, “TFF 1'inci Lig'deki bu yarıştaki bu ipi Samsunspor göğüsledi. Sizlerin huzurunda yağmur, çamur demeden takımlarını destekleyen Samsunsporlu taraftarları saygıyla selamlıyorum. Bugünün Samsunspor'un şöleni olmasını diliyorum” diye konuştu.

‘BÜYÜK MARATONUN SONUCUNDA SÜPER LIG KUPASINI BİRLİKTE ALDIK’
Bu başarıyı birlikte gerçekleştireceklerine inandığını ifade eden Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım da, “O nedenle sizlere çok büyük bir söz verdim ve o sözü yerine getirdiğim için yüce Allah'ıma teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Samsunspor 11 yıl Süper Lig'den uzak kadı. Ben diyorum ki bu gece sizlerin huzurunda birlikte yeni bir destan yazmaya hazır mıyız? Samsun işte böyle kenetleneceğiz ve Süper Lig'de birlikte destan yazacağız. Efsane geri geldi diyeceğiz” şeklinde konuştu.

TİCARET BAKANI MUŞ İLE TFF BAŞKANI MEHMET BÜYÜKEKŞİ SAHNEYE ÇIKTI
Kupa törenin nedeniyle düzenlenen konserde ise sahne alan ünlü sanatçılardan İrem Derici, Sefo ve Özcan Deniz'in ardından Ticaret Bakanı Muş ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi sahneye çıkan futbolculara madalyalarını taktı. TFF'nin kuruluşunun 100’üncü yılı nedeniyle tasarlanan şampiyonluk kupası da ilk defa Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından Yılport Samsunspor kaptanı Osman Çelik'e verildi. Kırmızı-beyazlı-siyahlı ekibinin futbolcuları, daha sonra takım halinde kupayı kaldırarak büyük sevinç yaşadı. Futbolcular töreninin ardından kupayla tribündeki taraftarları selamladı.

Haber: Köksal ÖNER


samsunsporşampiyonkupamehmet büyükekşiirem dericisefoözcan denizfutboltffspor totosüper lighüseyin eroğlusamsun haberlerisamsunspor haberleri