Geri

Salıpazarlı gençler Çanakkale'de

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Samsunlu gençler için Çanakkale’de düzenlenen Milli Mücadele Kampı’na Salıpazarı ilçesinden gençler de katıldı.

15:37:28 | 2021-12-05


Haberi Sesli Dinle

Gençlik Kampları çerçevesinde gençlerin kültürel, tarihi, milli ve manevi değerlerle yetişmesi için düzenlenen gençlik kampına Salıpazarı Hasan Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden kız öğrenciler Çanakkale’de hem kamp yaptılar. Hem de gezerek öğrenme fırsatı elde etmiş oldular.



ŞEHİTLİKLERİ ZİYARET ETTİLER
Çanakkale Milli Mücadele Kampına katılan Salıpazarı Hasan Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Liseli gençler Çanakkale’nin tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret etme fırsatı buldular. Tarihi, kültürel ve milli değerlerimizi yakından tanıma fırsatı bulan gençlerimiz şehitlikleri de ziyaret ederek dualar ettiler. Gençler Mecidiye Tabyası, Şahindere Şehitliği, Alçıtepe Hastane Müzesi, Şehitlik Abidesi, 57’inci Alay Şehitliği, Conkbayır ve Kırşehirli Mehmet Çavuş Anıtlarını ziyaret ederek faydalı bir kamp dönemi de geçirmiş oldular.



GENÇLERDEN BÜYÜK TEŞEKKÜR
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlere yönelik olarak yaptığı bu güzel kamp için teşekkür eden gençler, Gençlik Merkezlerine üye olarak bundan sonraki süreçlerde gençlere yönelik olarak sunulan kamp, gezi ve kültürel faaliyetlere sürekli katılmak istediklerini ifade ettiler.
Köksal ÖNER


salıpazarıçanakkale