Geri

Salıpazarlı gençler Ankara'da

Salıpazarı ilçesinden gençlerin de katıldığı etkinlikte birlik beraberlik mesajı verilirken, gençler hazırladıkları projelerle birçok başarıların altına imzalarını atmanın mutluğunu yaşadı.

11:54:54 | 2022-03-06


Haberi Sesli Dinle


Mozaik İnsan Kaynakları Geliştirme Derneği tarafından koordine edilen ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Erasmus+ KA2Stratejik Ortaklık kapsamında finansmanı sağlanan Inno4Impact (Yaygın Eğitim Tabanlı Gençlik Çalışmalarında Yenilikçi Yöntemler ve Araçlar ile Sosyal Etkinliğin Artırılması) Projesi Çoğaltıcı Etkinliği, Türkiye’nin dört bir yanından birçok gencin katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi.

GENÇLERİN GELİŞİMİ HEDEFLENİYOR
Mozaik İnsan Kaynakları Geliştirme Derneği’nin koordinatörlüğünde; Türkiye Cumhuriyeti Mersin Valiliği, Asociación Caminos (İspanya), Innsbruck Üniversitesi (Avusturya) ve Danilo Dolci’nin (İtalya)içerisinde yer aldığı konsorsiyum tarafından yürütülen Inno4Impact projesi ile Türkiye Ulusal Ajansı’ndan uzmanların ve Innsbruck Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Yıldız’ın da yer aldığı etkinlikte sosyal, ekonomik, kültürel ve coğrafik olarak dezavantajlı olan gençlere yönelik gençlik çalışmalarının yenilikçi yöntemler ile buluşması için yaygın eğitim metotlu faaliyetler gerçekleştirilerek gençlerin becerilerini keşfetmesine ve geliştirmesine katkıda bulunuldu.

GENÇLERDEN DEŞTEĞE TEŞEKKÜR
Salıpazarı’ndan eğitime katılan gençler eğitimlerinin yanında Anıtkabir, Millet Kütüphanesi ziyareti ile Ankara şehir turu yapma fırsatı da buldular. Gençler faydalı geçen eğitimde katkısı olan herkese teşekkür ettiler.
Köksal ÖNER


salıpazarısamsunankaragençgençlikerasmus