Geri

Salıpazarı'nda gönüllü gençlere onur plaketi

Gençlik faaliyetlerinde liderlik görevlerinde bulunan gönüllü gençlere yönelik Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından spora vermiş oldukları hizmetlerden dolayı onur plaketi ile ödüllendirildi

14:55:19 | 2022-07-24


Haberi Sesli Dinle

Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ilçede spor eğitimlerinde görev yapan antrenörler ile gençlik faaliyetlerinde liderlik görevlerinde bulunan gönüllü gençler Salıpazarı Kitap Kahve Gençlik Merkezinde kahvaltı programında bir araya gelerek gençlere yönelik olarak yapılacak sportif ve sosyal faaliyetler için görüşmelerde bulundular.

BİRÇOK BRANŞTA GÖRÜŞTE BULUNULDU
Parkur eğitimleri, basketbol, voleybol, futbol, boks, masa tenisi, tenis, satranç, Geleneksel Türk Okçuluğu, fitness, güreş, atletizm, ingilizce, müzik, dini değerler eğitimi branşlarında ve alanlarında ilçede çocuk, genç ve sporculara yönelik olarak kurslar veren antrenörler ile gençlere yönelik olarak kamp, gezi, yardım, yarışma, etkinlik vb faaliyetlerde bulunan gönüllü genç liderler kahvaltı programında bir araya geldiler. İlçede gençlere ve sporculara yönelik olarak yapılan çalışmalar değerlendirilerek, yapılması planlanan ve beklenen çalışmalar hakkında görüşler ortaya konuşuldu. Her genç ve sporcunun ilgi ve yeteneklerine yönelik olarak çalışmaların sürdürülmesi ve daha çok genç ve sporcuya ulaşılması hedefleri üzerinde paylaşımlarda bulunuldu.

GENÇLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ
Genç antrenörlerden bazılarının Polis Mesleki Eğitim Merkezi alımlarında başarılı olmaları ve ayrılacak olmalarından dolayı ilçede gençlere ve sporculara yönelik verdikleri hizmetler nedeniyle Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından onur plaketi verilerek, teşekkür edildi.
Haber: Köksal ÖNER


salıpazarıgençlikplaketödül