Geri

Salıpazarı'nda gençler yabancı dil öğreniyor

Salıpazarı ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kitap Kahve Projesi etkinlikleri çerçevesinde ücretsiz yabancı dil kursunu geçlerin hizmetine açtı.

06:50:29 | 2021-11-01


Haberi Sesli Dinle

Salıpazarı ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Salıpazarı YEG tarafından yürütülen Gençlik Projeleri Destek Programı (2020-2021) kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Kitap Kahve Projesi etkinlikleri çerçevesinde ilçe gençlerine yönelik olarak ücretsiz yabancı dil eğitimleri veriliyor.

BÜYÜK İLGİ VE YOĞUN KATILIM
Gençlik Projeleri Destek Programı (2020-2021) kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Salıpazarı Kitap Kahve Projesi ilçede büyük beğeni ve ilgi topluyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylanarak çalışmaların başladığı günden bugüne kadar birçok genç ve sporcuya ulaşılan proje ile gençlere yönelik eğitimler ile kültürel, sosyal, milli ve manevi birçok etkinlik ve faaliyet yürütülüyor. Bu çerçevede Kitap Kahve Etkinlikleri kapsamında ilçede oluşturulan Kitap Kahve mekânı ve dersliğinde de yabancı dil eğitimleri başlatıldı. Salıpazarı Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan İngilizce kursundan ilçe gençleri ücretsiz olarak yararlanabilirken, kursu başarıyla bitiren gençler İngilizce sertifikası da alabilecek.

GENÇLER ÖDÜLLENDİRİLİYOR
Salıpazarı Kitap Kahve Projesi ile birçok genç ve sporcuya yönelik çalışmaların devam ediyor. Kültürel ve sosyal etkinliklerin yanında sportif etkinlik ve yarışmalar ile de birçok çocuk ve genç ödüllendiriliyor. Proje çerçevesinde geleneksel sporlar ile kültürel yarışmaların önümüzdeki zamanlarda da devam edeceği belirtildi.
Köksal ÖNER


Salıpazarıyabancı dil