Geri

Salıpazarı'nda geleneksel okçuluk yaşatılıyor

Salıpazarı ilçesinde atasporumuz olan Geleneksel Türk Okçuluğu eğitimleri verilmeye başlandı. Antrenör Rafet Güven yönetiminde gençler ve yetişkinler olarak iki farklı kategorilerde verilen eğitimlere vatandaşların ilgisi giderek artıyor.

10:18:38 | 2022-01-16


Haberi Sesli Dinle

KİTAP KAHVE PROJESİ ÇERÇEVESİNDE YAPILIYOR
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Salıpazarı Kitap Kahve Projesi etkinliklerinde yer alan Geleneksel Spor eğitimleri çatısı altında verilen okçuluk eğitimleri halkın beğenisi ve ilgisini topluyor. Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında devam eden proje çerçevesinde daha önce de mas güreşi ve bilek güreşi etkinlikleri yapıldığını belirten yetkililer, Geleneksel Türk Okçuluğu eğitimleri ile gençleri hem ata sporumuzla buluşturuyor hem de zamanlarını olumlu geçirmelerini sağlamaya çalıştıklarını ifade ettiler.

İLÇE GENELİNDE OKÇULUK FAALİYETLERİ ARTACAK
Antrenör Rafet Güven, eğitimlere düzenli devam eden ve gelişme kaydeden sporcular ile hem il hem de ulusal mücadelelerde temsil etmek istediklerini söyleyerek bu yönde etkinlikler ve faaliyetleri sürdüreceklerini belirterek destek olan herkese teşekkür etti.
Köksal ÖNER


salıpazarıokçuluk