Geri

Salıpazarı'nda Dünya Temizlik Günü örnek etkinlikle kutlandı

Dünya Temizlik Günü 81 ilde olduğu gibi Samsun’un Salıpazarı ilçesinde de Gençlik Merkezi gönüllü gençleri tarafından Karacaören Şelalesi’nde yapılan temizlik etkinlikleri ile kutlandı.

11:03:35 | 2022-10-04


Haberi Sesli Dinle

Samsun’un Salıpazarı ilçesindeki Gençlik Merkezi gönüllü gençleri Dünya Temizlik Günü etkililikleri kapsamında bir araya gelerek, ilçelerinde bulunan Karacaören Şelalesi’ni tertemiz yaptılar.



KARACAÖREN ŞELALESİ TEMİZLENDİ
Salıpazarı Gençlik Merkezi gönüllü gençleri tarafından “Ayaklarımızın değdiği her yere çevre bilincini taşıyarak güzel yarınlara el sallıyoruz!” mottosuyla çevre temizliği etkinliği düzenlendi. Bu etkinliklerin biri de Salıpazarı ilçesinin etkileyici doğa harikası Karacaören Şelalesi’nde yapıldı. Karacaören Şelalesi etrafına çöpleri temizleyen gençler atıksız bir dünya için herkesi daha dikkatli olmaya davet ettiler. Salıpazarı Belediyesi desteğiyle düzenlenen Çevre temizliği faaliyetine Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenörleri ve gönüllü gençleriyle birlikte, Yerel Eylem Grubu ile İlçe Milli Eğitim’in temsilcileri de katıldı.

SALIPAZARI GENÇLERİ MESAJ VERDİ
Antrenörler ve gönüllü gençler, çevreye bilinçsizce atılan çöp ve pisliklerden dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirterek, çevre temizliği etkinliğinde herkesi çevreye doğaya saygıya davet ettiler. Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenörleri ile gönüllü gençleri buna benzer duyarlılık faaliyetlerinin sürekli devam ettiğini belirttiler.
Haber: Köksal ÖNER

 


salıpazarıdünya temizlik günükaracaören şelalesi