Geri

Salıpazarı'nda çocuklar Yaz Spor Okulları ile coştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 İlde düzenli olarak açılan Yaz Spor Okullarına katılan Salıpazarı'nın genç yetenekleri başarılarının üzerine katarak yolarına devam ederken, hocalarından da tam not aldılar.

14:05:52 | 2022-08-28


Haberi Sesli Dinle

Salıpazarı ilçesinde çocuk ve gençlerin bağımlılıklardan uzak bir şekilde sağlıkla spor yapabilmeleri için açılan spor kursları eğitimleri yanında bir çok gezi ve kamp ile sosyal-kültürel faaliyetler de gerçekleştiriliyor.

HER YÖNDEN GELİŞİM
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Salıpazarı ilçesinde her yıl düzenli olarak açılan Yaz Spor Okullarında sportif eğitimlere katılan çocuk ve gençler yaz tatilinin keyfini doyasıya çıkarıyor. Çocuk ve gençler bu sayede bağımlılıklardan kurtularak sağlıkla spor eğitimleri almış oluyorlar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yaz Spor Okulları kapsamında Salıpazarı ilçesinde gençlere basketbol, voleybol, boks, masa tenisi, atletizm, tenis, futbol, Geleneksel Türk Okçuluğu ile güreş branşlarında eğitimler verildi. Eğitimlere katılan gençlere spor eğitimleri yanında birçok gezi ve kamp ile yarışmaların yapıldığı belirtildi. Ayrıca spor eğitimlerine katılan gençler spor kompleksindeki Gençlik Merkezi ile kitap kahve salonu ve gelişim atölyelerinde akıl zeka oyunları ile kitaplar ile de her yönden gelişimlerini sürdürüyor.

EĞİTİMLERİ DE BAŞLIYOR
Salıpazarı ilçesine kurulan portatif yüzme havuzunda genç ve sporculara yönelik yüzme eğitimlerinin de başlayacağı öğrenildi. Yine müzik ve sanat kurslarının da başlanacağı belirtilirken bunların yanında dini değerler eğitimi, yabancı dil eğitimleri gibi kursların da gençlere yönelik olarak başlanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.
Haber: Köksal ÖNER


yazsalıpazarıspor okulu