Geri

Recep Söylemez yazdı: Oldu Olacak..!

Gazete Ekip Yazarı Recep Söylemez, yeni yazısında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık konusunu kaleme aldı. Söylemez, "Eğer bu ülkeyi içinde bulunduğu Dar Boğaz’dan kurtarmak istiyorsanız, biran önce adayınızı açıklamalısınız" dedi.

14:05:42 | 2022-05-24


Haberi Sesli Dinle

Yazısında Türkiye'nin, sapla samanın, sütle rakının, yoğurtla ayranın, buğdayla arpanın ayırt edilemediği, sarmaşığa dönen başta ekonomi, iç ve dış politikalar, ardı arkası kestirilemeyen günler içinde olduğuna dikkat çeken Recep Söylemez, "Hemen her alanda... Zihni sinir işleri görüyoruz! Bundan önceki yazımda Millet İttifakı'nın genel başkanı, ana muhalefet partisi CHP’nin genel başkanı sayın Kılıçdaroğlu’nun kurucusu olduğu Millet ittifakı ve seçmenlerine meclis kürsüsünden seslenerek 'ister yanımda, ister karşımda olun, yalnız başıma kalsam da tek başıma yürüyeceğim bu yolda..' demişti. Kimse 'sen yürüyemezsin' dememişti ki, hem ne oldu da kürsü konusu yapmıştı ona değinelim; ittifakın çoğunluğu, ağabeylerinin onbirini onüç yapmak, resmi olarak yine başlarında olmasını canı yürekten istiyorlardı. Sebep bu olabilirdi" dedi.

YA ANLAMIYOR YA İŞİNE GELİYOR
Kılıçdaroğlu'nun adaylıkta ısrarını sürdürdüğüne ve İBB Başkanı İmamoğlu’nun Karadeniz hamlesine de değinen Söylemez, "Belli belirsiz, ittifak üyeleri sahada yapılan anket sıralamasına uymak, halkın tercihine göre aday belirlemek istiyordular; hala netleşen bir şey yok ama yine Kılıçdaroğlu’nun ilk kez Parti bayrağı olmayan, ittifakın yaşadığını gösteren bir mitingden 'adayım' dediğini okudum. Anketlerden haberli olmasına rağmen; 'ben adayım' diyor! Ee, hakkıdır buna kim ne diyebilirki (de) anlamadığı, anlayamadığı ya da anlayıp da işine geldiği gibi işi sürdürmesinden..!" ifadelerini kullandı.

SÖZÜNE DE İNANMIYORUM
Demokrasi ittifakını isteyip kuracak olanın yine halkın ta kendisi olduğunu belirten Söylemez, yazısında şu ifadelere yer verdi: " 'Demokratik Laik ve Sosyal Hukuk Devleti' rejiminin işlevsiz hale geldiğinden bahsedecek ve kazanamayacağını bile bile göre göre adaylıkta ısrar edeceksin..! Kaç partiden oluşursa oluşsun, kim içeriden, kim dışarıdan destek verirse versin, küçük hesapları bir kenara bırakmalı, ülkeyi bu iktidardan kurtarmalıyız diyorsun ya, bu sözüne de inanmıyorum..
Oldu olacak! Canan hanımı CHP’nin başına getirin, sen de, millet de kurtulsun bu kısır döngüden... Eğer bu ülkeyi içinde bulunduğu Dar Boğaz’dan kurtarmak istiyorsanız, biran önce adayınızı açıklamalısınız aksi düşünmeye, gelecek seçimleri (AK Parti)’nin ezici çoğunlukla kazanacağından adım kadar da eminim..."

RECEP SÖYLEMEZ'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Devamını okumak için tıklayınız


recep söylemezkemal kılıçdaroğlurecep tayyip erdoğanchpak parti