Geri

Recep Söylemez Yazdı: Belediye hoparlöründeki ilan...

Gazete Ekip yazarı Recep Söylemez, Samsun'un Kavak ilçesinde anonsla işçi aranmasını kaleme aldı. Söylemez, en çok göç veren ilçenin geldiği duruma dikkat çekti.

11:16:12 | 2022-08-28


Haberi Sesli Dinle

Gazete Ekip Yazarı Recep söylemez, yazısında Samsun'un 2016 yılında hedef büyütmesine ve organize sanayi bölgelerinin kurulduğu günden bugüne kadar kaydettiği aşamaya dikkat çekti.

Samsun 2’inci Ağır Organize Sanayi bölgesinin yapımının hızlandırılmasını ve biran önce sanayi çarklarının dönmeye başlamasını sabırsızlıkla beklediğini ifade eden Söylemez, "Bu konu takibimizde olan önemlilerimiz arasında..." dedi.

SAMSUN İLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞLIYOR
Söylemez yazısında, "Taşıdığı kimliğinde Samsun/Kavak yazılı olan ve milyonlarla telafuz edilen hemşehrilerimiz, yetmiş-seksen yıldır iş ve aşının peşine gitmiştir; bu durum son bir kaç seneye kadar böyleydi... Kavak, en çok göç veren ilçemizdi. Şimdilerde Samsun merkez ile uyum içinde çalıştığına şahit olduğum Kavak Belediye Başkanı Sayın İbrahim Sarıcaoğlu’nun İlçe halkıyla birlikte, yatırımcı (sanayici) desteğini de alarak 'Samsun Sanayi ve Ticaret Eylem Planı' çerçevesinde İlçesinin makus talihini değiştirecek icraatlara imza atmasından bir hemşehrisi olarak ziyadesiyle mutlu oluyorum. Bu sebeple kendisine ve çalışkan ekibine minnettarım... Yolunuz ve hoparlörünüz hep açık olsun başkanım" dedi.


samsunkavakrecep söylemez