Geri

Polisten büyük operasyon

Samsun polisi üç İl Emniyet Müdürlüğü ve İnterpol koordineli operasyon düzenledi. 10 kişi gözaltına alınırken, numaratörden tüfeğe, çalıntı araçtan fatura koçanlarına kadar bir çok şey ele geçti.

10:44:56 | 2021-11-09


Haberi Sesli Dinle

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliğince resmi belgede sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık, resmi belgeyi yok etme, bozma veya gizleme suçları ile ilgili operasyon düzenledi. Samsun merkezli olmak üzere İstanbul, Kocaeli, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve İnterpol Daire Başkanlığı ile koordineli olarak 10 ikamet ve 5 işyeri olmak üzere toplam 15 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

NELER NELER ELE GEÇTİ
Hareketli saatlerin yaşandığı operasyonda 10 şahıs kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan ikamet ve işyeri aramalarında 72 adet numaratör, 2 adet ruhsatsız tüfek ve 19 adet fişek, bir adet şase numaraları silinmiş Connect marka araç, 1 adet dosya kapsamında bulunan, yanmış olan, çenç yapılmak üzere şase kısmı kesilen, Kocaeli iline gönderilen Toyota marka aracın kupa arka kısmı, 1 adet şase kısmı görünüş itibariyle işlem görmüş Renault Europa marka araç, bir tanesi yanmış olan ve numaraları tespit edilemeyen toplamda 4 adet araç motoru, 2 adet araç boya faturaları bulunan koçan, 1 adet numarası silinmiş Honda marka araç motoru, 1 adet Ford marka araca ait numaraları herhangi bir araca çıkmayan araç motoru ve buna bağlı şanzıman ele geçirildi.


polisoperasyoninterpol