Geri

Polis Okulu mezunları Samsun'da buluştu

Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) üyeleri, Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulunda ikinci kez bir araya geldi. Genel Başkan İlhan Varlık, "Bir kez daha buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

11:22:37 | 2023-09-11


Haberi Sesli Dinle

Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, mezun oldukları 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu'nda yeniden bir araya geldi. SAMPOMDER Genel Başkanı 1982 yılı 1’inci dönem mezunu emekli polis memuru İlhan Varlık, “Mezunlar buluşuyor. Büyük buluşma” adı altındaki etkililiğimizi hava muhalefetine rağmen yaptık Etkinliğe yurdun çeşitli illerinde ikamet edip katılan mezunlar yıllar sonra bir araya gelmek suretiyle hasret gidermiş eğitim öğretim görmüş oldukları okullarında gün boyunca eğlenerek nostaljik bir hava oluşturduk” dedi.

İKİNCİ KEZ BULUŞTULAR
Genel Başkan Varlık, “Etkinliğimizi günler önceden gerekli yasal izinleri almak suretiyle bu yıl ikinci kez tertipledik. Büyük bir katılım olacağını düşünerek hazırlıklarımızı yaptık, ancak Samsun ilimizde maalesef etkinliğin yapılacağı günde aşırı derecede bir hava muhalefeti olması nedeniyle, etkinliğimize katılacak olan mezunlarımızdan bir çoğu katılamadı. Sınırlı bir sayıda da olsa yine de ikinci kez geleneksel etkinliğimizi yaptık. Etkinliğimize iştirak eden tüm mezunlarımıza derneğimizce çeşitli hediyeler takdim edildi. Etkinlikte çok duygusal anlar yaşandı yıllar sonra bir araya gelen mezunlarımız hatıralarını tazelediler. İnşallah seneye tertipleyeceğimiz etkinlikte, tüm eksiklerimizi ve noksanlıklarımızı gidermek suretiyle yeni bir buluşmaya imza atacağız. Ayrıca hususiyle bizlere polis okulumuzda bu etkinliği tertiplememize izin veren ve her türlü desteği sağlayan tüm idarecilerimize saygı ve hürmetlerimi ahzediyorum.” diye konuştu.

BAŞKAN İLHAN VARLIK'TAN MÜDÜR OGUN ŞAHİN’E PLAKET
Programın sonunda Genel Başkan İlhan Varlık, Samsun Ondokuz Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Ogun Şahin’e plaket takdim ederken, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirtmeyi ihmal etmedi.

Haber: Köksal ÖNER


samsunpolis okulupolis