Geri

Parkmakla gösterilen öğretmen

Samsun'un Çarşamba ilçesine bağlı Kumköy Köyü'nde Kumköy İlkokulu Müdür Vekili ve Sınıf Öğretmeni Sabiha Aydın, kapanacak gözüyle bakılan okulu yapılan tadilatlarla üç yılda özel okul kalitesine ulaştırdı.

09:55:08 | 2024-04-03


Haberi Sesli Dinle

Çarşamba Kumköy Köyü'nde bulunan Kumköy İlkokulu, üç yıl önce okula ataması yapılan Müdür Vekili ve sınıf öğretmeni Sabiha Aydın sayesinde yepyeni bir görünüme kavuştu. Kaderine terkedilen, hatta tüm köy halkı ve çeşitli kurum yetkilileri tarafından da kapanacak gözüyle bakılan, boyası, badanası, tamiratı yıllar öncesinden kalan okula atanan Sabiha Aydın, yaptığı tadilatlarla okulun fiziki şartlarını iyileştirdi. Hatta okul 4. kez 'Okulum Temiz' belgesi almaya hak kazandı.

4. KEZ OKULUM TEMİZ BELGESİ ALDI
Ardı ardına gerçekleştirdikleri hummalı çalışmalardan sonra Kumköy İlkokulu'nun artık merkezdeki devlet okulları, hatta özel okullardan hiçbir farkının kalmadığını belirten Müdür Vekili ve Öğretmen Sabiha Aydın, " Fiziki şartları tamamlaması ile birlikte okulda başarı düzeyi de artıyor. Okulumuz şu an aktif bir şekilde hizmet veriyor. Çalışmalarımızın sonucunu bugün bir kez daha gördüm ve çok mutlu oldum.

İnsan isterse, inanırsa her şeyi başarabilir. Geçen sene gerekli denetim ve kontrollerin yapılması sonrasında 3’üncü defa aldığım Okulum Temiz Belgesi’ni bu sene de tekrar 4. defa almaya hak kazandık. Gururluyuz, mutluyuz. İyi ki köy öğretmeniyim" diye konuştu.

Haber: Köksal ÖNER


samsunçarşambaeğitimokulum temiz belgesikumköy ilkokuluöğretmen sabiha aydın