Geri

Özlem Maraş’tan Atakum Kasnakçımermer Köyü'ne Çıkarma

AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, seçim kampanyası kapsamında Kasnakçımermer Köyü'nü ziyaret etti. Maraş'ın ziyareti, köy sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

15:48:22 | 2024-02-25


Haberi Sesli Dinle

Günün erken saatlerinde başlayan ziyaret, Maraş'ın köy meydanında toplanan halkla samimi sohbeti ile başladı. Vatandaşlarla birebir ilgilenen Maraş, köylülerin sorunlarını dinleyerek, onlara yönelik projelerini ve vizyonunu anlattı. Özellikle tarım ve hayvancılık konularında köylülerin beklentilerine değinen Maraş, sürdürülebilir kalkınma ve köy yaşamının iyileştirilmesi konusundaki projelerine değindi.

ÖNERİLERİNİ ALIYOR
Kasnakçımermer Köyü'nün yaşlılarıyla da bir araya gelen Maraş, onların tecrübelerinden ve önerilerinden yararlanacaklarını söyledi. Maraş, "Köyümüzün büyükleri bizim için değerli birer danışman. Onların önerileri, yönetim anlayışımızda önemli bir yer tutacak" ifadelerini kullandı.

GÜZEL BİR ATAKUM İNŞAA EDECEĞİZ
Ziyaretin sonunda Maraş, köy meydanında düzenlenen etkinlikte halka hitap etti. Burada yaptığı konuşmada, "Kasnakçımermer Köyü'nün her bir ferdinin mutluluğu ve refahı için çalışacağım. Birlikte daha güzel bir Atakum inşa edeceğiz" dedi.

Köy sakinleri, Maraş'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, böylesine ilgili ve yakın bir adayı ağırlamaktan büyük onur duyduklarını ifade ettiler.


özlem maraşatakumatakum belediyesiak particumhur ittifakısamsun haberleri