Geri

Osman Çelik: Seri yapmak istiyoruz

Yılport Samsunspor'un Kaptanı Osman Çelik, "Ligi bilen bir hoca geldi. Yukarıyla puan farkımız fazla yok. Biz de bu serileri yapıp hedefimiz olan ilk 2’nin içerisine girmek istiyoruz” dedi.


14:06:02 | 2022-09-27


Haberi Sesli Dinle

Samsunspor’un başarısı için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirten takım kaptanı Osman Çelik, “Geçen haftaki galibiyet bizim için çok önemliydi ve kırılma maçı gibiydi. Benim sahanın içinde olmuşum, dışında olmuşum çok fark etmiyor. Önemli olan Samsunspor’un başarısı. Tribünde de olsam, sahanın içinde de olsam, kulübede de olsam ne gerekiyorsa elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Maçta arkadaşlarıma yeterince destek verdim. Zaten maç öncesi de tesislerdeydim. Galip geldiğimiz için mutluyum. Samsunspor’a her zaman nerede olursam olayım yardım etmeye çalışacağım” dedi.

LİGİ BİLEN HOCA GELDİ
Sakatlık sonrası bugün ilk idmanına çıkacağını belirten Osman Çelik, “Bugün idmanlara başlamayı planlıyorum. İnşallah hafta sonuna kadar hazır olacağımı düşünüyorum. Hem saha şartları hem de atmosfer olarak Bandırma deplasmanı zor bir deplasman ama bunu ve ligi bilen bir hocamız geldi. Biz de Sakaryaspor maçında aldığımız galibiyetin moral ve motivasyonuyla birlikte iyi bir skorla döneceğimizi ümit ediyoruz. Zaten bu ligde 2-3 maçlık seri yapan yukarılara tırmanıyor. Yukarıyla puan farkımız fazla yok. Biz de bu serileri yapıp hedefimiz olan ilk 2’nin içerisine girmek istiyoruz” diye konuştu.


samsunsporosman çelik