Geri

ORKSAM Grubu SMMO'ya iyi gelecek

Ortak Karar Samsun Mali Müşavirler Grubu Pazar günü yapılacak olan oda seçimlerinde üyelerin büyük desteği ile seçime giriyor.

10:26:56 | 2022-05-11
Okan DİLEK
Okan DİLEK      okan.dilek@gazeteekip.com
Köşe Yazısını Sesli Dinle

Ortak Karar Samsun Mali Müşavirler Grubu Pazar günü yapılacak olan oda seçimlerinde üyelerin büyük desteği ile seçime giriyor.

ORKSAM grubu olarak Başkanlığa aday olan Oktay Ergör, bir çok STK ve Birlik yönetimlerindeki tecrübesini Samsun Mali Müşavirler Odası’na taşımaya hazırlanıyor.

ORKSAM grubu hem birikim, hem tecrübe hem de mesleki enerjisi ile Samsun Muhasebeciler Odasına büyük katkılar koyacağı inancındayım.

Bu jenarasyon aslında en çok ezilen, en çok fedekarlık yapan, en çok söz dinleyerek bilgi ve tecrübesini pekiştiren yaş kuşağının çok değerli temsilcileridir.

Saygıda kusur etmeden, bir STK işleyişinin düstur çalışmalarında daima değer yargılarını ön planda tutarak Samsun’a katkı veren şahsiyetler olmuştur.

Şimdi söz üyelerde. Odadaki değişimin Samsun Muhasebe Sektörüne, şehrin gündemine, yapılacak hizmetlere nasıl bir ivme kazandıracağınnı bizler şimdiden görebilmekteyiz.

Umarım üyelerde aynı sağ duyu ile hareket ederek bu değişimin anahtarı olacaktır.

Geçmişte aynı mahalle, aynı sokak, aynı okul, aynı mezuniyet seviyeleri sürecinden geçtiğimiz bu dostlarımız bir fırsat istemekte. Artık şehrimizde böylesine medeni cesaret göstererek ortaya çıkan ve çıkmaya devam edecek olan değerlerimizin önünün açılması ve Samsun’a yapacağı hizmetleri görmemize katkı vereceğine inancım sonsuzdur.

Artık kaç fırın daha ekmek yemek gerekecek? Büyüklerimiz hep öyle söyler. Daha kırk fırın ekmek yemen gerekir”…

ORKSAM Grubu bu söylemi tamamlayalı yıllar oldu. Bu değerli birikimin artık verilecek öğüt, alacağı öneri kalmamıştır. ORKSAM Gurubu tecrübesiyle, yapacağı hizmetler ve projeler ile SMMO yu Samsun’un örnek STK'ları arasında yapacağı ve Türkiye de parmakla gösterilecek bir Oda kimliğine kavuşturacağı şimdiden görülmektedir.

Ne güzel Ne güzel…

 


okan dilekorksamsmmosamsun mali müşavirleroktay ergör


Yazıyı Sesli Dinle