Geri

Onlar erdi muradına: İrem ve Oğuz Kağan'ın mutlu günü

Samsunlu iş insanı İlhan Yolaydın'ın oğlu Oğuz Kağan Yolaydın, düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle hayatını İrem Saltek ile birleştirdi.

13:21:51 | 2022-08-04


Haberi Sesli Dinle

Oğuz Kağan Yolaydın ile İrem Saltek, gerçekleştirilen görkemli bir nikah töreniyle dünya evine girdiler. İş insanı İlhan ve eşi Asiye Yolaydın'ın oğlu Oğuz Kağan Yolaydın ile Fatma-Necdet Saltek çiftinin kızları İrem Saltek için Pamira Palace Düğün Salonu'nda düğün töreni düzenlendi.

DAMAT SÖYLEDİ, GELİN DANS ETTİ
Yoğun ilginin olduğu düğün törenine damat Oğuz Kağan Yolaydın'ın sürprizi damga vurdu. Sahneye çıkan damat Yolaydın şarkı söylerken, gelin İrem Saltek, babası ve damadın babası ile dans etti. Gelin ve damadın mutluluklarını davetlilerle paylaştığı düğün törenine Samsunspor taraftarları tarafından kurulan Bando Takımı da renk kattı.

YALNIZ BIRAKMADILAR
Düğün törenine İlkadım Belediye Başkanı Necattin demirtaş, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gencay, Yol İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüb Güler, İlkadım Belediyesi eski Başkanı Erdoğan Tok, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Şube Başkanı Avni Demir, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, iş insanları, siyasi parti temsilcileri, genç çiftin akrabaları, yakınları, arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı.

Renkli görüntüler ve duygusal anların yaşandığı düğün töreni, hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.

 

 


ilhan yolaydınoğuz kağan yolaydınirem saltekdüğünevlilik