Geri

OMÜ'de lisans öğrencisinin projesine TÜBİTAK desteği

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Ergun’un proje yürütücüsü olduğu ve TÜBİTAK – BİDEB tarafından desteklenen öğrencilere yönelik proje hazırlama eğitimi bilimsel meyvelerini bir kez daha toplamaya devam ediyor.

13:24:50 | 2022-05-17


Haberi Sesli Dinle

TÜBİTAK tarafından desteklenen çevrim içi eğitime katıldıktan sonra projesini TÜBİTAK’a sunan Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği lisans öğrencisi Fatma Nur Çakır’ın projesi TÜBİTAK-2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye uygun bulundu.

Doç. Dr. Mustafa Ergun danışmanlığında ortaokul öğrencilerine yönelik farklı disiplinleri ilişkilendirerek hazırlanmış oyun tabanlı fen öğretimi ders materyalinin incelendiği projede Çakır, yenilikçi öğretim materyallerinin tasarlanması, derse entegrasyonu ve uygulanmasını içeren araştırmasını gerçekleştirecek.

OMÜ'den yapılan açıklamada, "Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak 6 lisans öğrenci projesine danışmanlık yapan Doç. Dr. Mustafa Ergun ve öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz" denildi.


omüondokuz mayıs üniversitesitubitaklisansöğrenci