Geri

Okan Dilek Yazdı: Soyadını ısıtan şahsiyet

Gazeteci-Yazar Okan Dilek, köşe yazısında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığını vekaleten yöneten Nihat Soğuk'u yazdı.

11:15:01 | 2022-07-22


Haberi Sesli Dinle

Gazete Ekip yazarı Okan Dilek, Büyükşehir Belediyesi'nde Başkanlık görevini vekaleten devralan Nihat Soğuk'u kaleme aldı.

SAMSUN EMİN ELLERDE
Nihat Soğuk'un, duruşu, davranışı, insan ilişkilerindeki sağduyusu ile soyadını ısıtan bir şahsiyet olduğunu belirten Dilek, "Başkan Demir görevine dönene kadar Samsun emin ellerde. Daha önce tecrübesini yaşamış, herkes de iyi bir izlenim bırakmış, yaşadığı topraklara hizmet edebilmekten başka düşüncesi olmayan bir siyaset adamına, görevin Nihat Soğuk başkana tebliğ edilmiş olması bizim nezdimizde tam da uygun ve doğru bir işaret olmuştur" dedi.

Samsun'umuzun yetiştirdiği ve görev yaptığı belediye başkanlığı döneminde fazlasıyla faydalandığı Nihat Soğuk, aslında soyadını, duruşu, davranışı, insan ilişkilerindeki sağduyu ile ısıtan bir şahsiyet.

BİZİM MAHALLENİN UNSANI
Başkan Vekili Soğuk için, "Bizim mahallenin, bizim ilçenin, bizim şehrin, bizim evin insanı. Yani bizden bir değer" diyen Dilek, "Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde hizmetler aksamadan ve hatta daha da artarak devam edeceğinden kimsenin kuşkusu olmasın. Memleket insanı bir değerimizin görevde bulunuyor olması bir kez daha göğsümüzü kabartmıştır" ifadelerini kullandı.

OKAN DİLEK'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

 


okan dileknihat soğuksamsun büyükşehirbelediye başkanı