Geri

Okan Dilek yazdı: Divan bundan böyle...

Gazete Ekip yazarı-gazeteci Okan Dilek, Samsunspor Divan Kurulu'nun istifasını kaleme aldı. Dilek, "Sanırım artık Belediye başkanlarının yaptığı gibi DİVAN teşekkülünde amca oğlu, dayı, yeğen ve hala oğlundan oluşturulacak." dedi.

10:07:10 | 2022-05-07


Haberi Sesli Dinle

Okan Dilek, "Divan Bundan böyle..." başlıklı yazısında, Samsunspor Divan Kurulu'nun geçtiğimiz günlerde istifa etmesini yazdı. Yazısında Divan'ın anlamına dikkat çeken Okan Dilek, "Bizi daha çok SÖZLÜK ANLAMI, yüksek aşamalı devlet adamlarının oluşturduğu büyük meclis” ilgilendiriyor. Samsunspor’un olağan genel kurulunda oluşturulan DİVAN da şehrin şehreminleri, hizmet verdikleri alanların en tecrübelileri ve saygınlığı olan, konulara vakıf ve memleket için hele hele DİVAN teşekkülünün yapıldığı mevzularda o STK'nın en iyisi olması için görüş bildiren, önemli katkılarda bulunarak önerileriyle daha da başarılı bir hizmet döneminin geçirilmesine etken rol oynayan kimliklerdir. Günler öncesinde bu değerler bilgi ve tecrübelerinin takım üzerinde iyi olacak konuları bir bir sıralamış, yönetime takdim etmiş, yönetim de bu belirtilen aksaklık ve eksiklikler için ne adım atmış ne kılını kıpırdatmış.
Duyan yok ! Kulak kabartan yok ! İyi gelecek reçetenin tedavi edecek yönünü ele alan yok. Ne reçete okunmuş, ne ilaç yutulmuş" dedi.

DİVAN, AKRABALARDAN MI OLUŞACAK?
Divan Kulubü'nün eksikleri kulüp yönetimine ilettiğini, ancak Divan'ın iplenmediğini ileri süren Dilek, "Samsunspor'da DİVAN onurlu duruşunu göstermiş, böylesi can sıkan bir gelişme karşısında tabiri caizse ciddiye alınmama mevzusuyla karşı karşıya kalmıştır. Eski DİVAN teşekkülü içinde yer almış, kulüp tarihinde saygınlğı ve açıklamaları ile kulübün menfaatleri yönünde çaba gösteren nice DİVAN kurulu üyelerinin de kemiklerini sızlatan bu gelişme yere düşürülmeye çalışılmıştır. Samsunspor tarihinde hiç yaşamadığı bir sezon yaşadı. Divan Teşekkülünün toplu istifası da ilklerdendir kulüpte. Altın yere düşmekle değerini kaybetmez. Sanırım artık Belediye başkanlarının yaptığı gibi DİVAN teşekkülünde amca oğlu, dayı, yeğen ve hala oğlundan oluşturulacak" ifadelerini kullandı.

Okan Dilek'in yazısının tamamını okumak için tıklayın...


okan dileksamsunspordivan kurulu