Geri

Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldı

TEKNOFEST 2022 etkinlikleri kapsamında Canik Belediyesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı iş birliğiyle düzenlenen Canik Belediyesi Kısa Film Yarışması’nın dereceleri açıklandı. TEKNOFEST Karadeniz’de gerçekleşen ödül töreninde, “Kızıl Kuzgun” adlı kısa filmiyle birinci olan Yasir Yıldırım, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

11:39:02 | 2022-09-04


Haberi Sesli Dinle

TEKNOFEST Karadeniz’de gerçekleşen Canik Belediyesi Kısa Film Yarışması ödül töreninde birinci olan Yasir Yıldırım, ödünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Gerçekleşen ödül töreninin unutulmayacak bir hatıra olarak kalacağını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “TEKNOFEST Karadeniz’de gerçekleştirdiğimiz ödül töreninde birinci olan kısa filmimiz ödülünü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

UNUTULMAZ HATIRA
TEKNOFEST etkinlikleri kapsamında ilk kez düzenlenen kısa film yarışmamıza yurt içinden ve yurt dışından yoğun bir ilgi ve katılım olması bizleri gerçekten çok sevindirdi. Canik Belediyesi Kısa Film Yarışması ödül töreni bizler ve yarışmacılarımız için unutulmaz bir hatıra olarak akıllarımızda yer alacak. Gençlerimizin bilim ve teknolojiye olan ilgisini arttırmayı hedefleyerek düzenlediğimiz kısa film yarışmamızın dereceleri jüri üyelerimizin değerlendirmeleri ile belirlendi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a T3 Vakfımıza, Ondokuz Mayıs Üniversitemize ve jüri üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

KIZIL KUZGUN FİLMİ BİRİNCİ OLDU
Canik Belediyesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı iş birliğiyle düzenlenen Canik Belediyesi Kısa Film Yarışması dereceleri jüri üyelerinin değerlendirmeleri ardından belirlendi. Değerlendirme sonucunda “Kızıl Kuzgun” adlı filmiyle birincilik ödülü Yasir Yıldırım’a, “Hayallerin Uçuşu” adlı filmiyle ikincilik ödülü Ahmet Duvar’a ve "Biz Hepimiz" adlı filmiyle üçüncülük ödülü Hakan Gül'e takdim edildi. Canik Belediyesi Kısa Film Yarışması TEKNOCANİK 2022 Jüri Özel Ödülü’nün sahibi ise “İstikbal Köklerde” adlı filmiyle İbrahim Said Sürmeli oldu.
Canik Belediyesi Kısa Film Yarışması’nda birinciliği elde eden filme 20 bin TL, ikinci filme 15 bin TL, üçüncü filme ise 10 bin TL ödül verildi. Yarışma kapsamında TEKNOCANİK 2022 Jüri Özel Ödülü’nü kazanan film ise aksiyon kameranın sahibi oldu.

 


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunkısa filmödülcumhurbaşkanırecep tayyip erdoğanyasir yıldırım