Geri

Nuri Asan öğrencilerle şenlendi

Sezonun sona ermesi ile birlikte boş kalan Nuri Asan Tesisleri, OMÜ Vakfı Koleji öğrencilerinin ziyareti ile adeta şenlendi.

13:03:49 | 2023-05-27


Haberi Sesli Dinle

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Koleji öğrencileri, Nuri Asan Tesisleri’ne gelerek elde edilen şampiyonluk için teşekkür ziyaretinde bulundu. Okul Müdürü Sebahattin Öztosun, öğretmenler ve öğrenciler, tesislerde Başkanvekili Veysel Bilen, Kulüp Genel Müdürü Soner Soykan ve takım kaptanı Yusuf Abdioğlu tarafından karşılandı.

ÇİÇEK VE ÇİKOLATA VERDİLER
Tesislere gelen öğrenciler, Veysel Bilen ve Soner Soykan’a çiçek ile çikolata hediye ederek şampiyonluktaki katkılarından dolayı kendilerini kutladı. Küçük çocuklar özellikle kaptan Yusuf’a büyük ilgi gösterdi. Tecrübeli futbolcu ile fotoğraf çektiren öğrenciler, hem formalarına, hem de defterlerine imza attırabilmek için de adeta birbirleri ile yarıştı.

BÜYÜK MUTLULUK DUYDUK
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkanvekili Veysel Bilen, “Küçük çocuklarımızı ve öğretmenlerimizi kulübümüzde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Sezon bittiği için takımımızı temsilen kaptanlarımızdan Yusuf Abdioğlu bizimleydi. Öğrencilerimizin kendisine olan ilgisi de görülmeye değerdi” dedi.

ZİYARETİ TEKRARLAYACAĞIZ
Yeni sezonda bu ziyaretin tekrarlanmasını istediklerini ifade eden Kulüp Genel Müdürü Soner Soykan ise, “Öğrencilerimizle sohbet edip, kendilerine tesislerimizi gezdirdik. İnşallah yeni sezon başladığında bu ziyareti tekrarlayacağız ve öğrencilerimizi hem teknik heyetimiz, hem de futbolcularımızla tanıştıracağız” diye konuştu.


samsunsporyusuf abdioğlusoner soykanveysel bilen