Geri

Nihayet buluştuk...

Samsun, yepyeni bir haber portalına kavuştu.

14:30:07 | 2021-10-25
Fatih ÇAKIR
Fatih ÇAKIR      fatih.cakir@gazeteekip.com
Köşe Yazısını Sesli Dinle

Samsun, yepyeni bir haber portalına kavuştu.

Aylar süren çalışmaların, verilen emeğin sonunda nihayet sizlerle buluştuk.
"Samsun ve hayata dair her şey" sloganıyla çıktığımız bu yolda inanıyoruz ki siz değerli Samsunluların da desteğiyle her geçen gün büyüyeceğiz.

"Bu şehirde bir şeyler değişecek" dedik ve bu anlayışla yola çıktık. Bu şehrin insanının en hızlı ve en doğru bilgiye ulaşmasının yanında, Samsun'un büyümesi, rekabet edebilmesi noktasında da elimizi taşın altına koyacağız.

Elbette eleştireceğiz, haksızlığın, bu şehrin aleyhine olan her şeyin karşısında duracağız... Halkın gözü, kulağı ve sesi olacağız.

Gazeteekip.com'da, Samsun'a dair her şeyi bulabileceksiniz. Gündeme dair gelişmelerin yanında bu şehrin saklı kalmış özelliklerini de günyüzüne çıkaracağız.

Siyasetten ekonomiye, spordan sanata kadar hayatın her alanında dolu dolu bir haber portalı olma hedefini benimseyen "gazeteekip.com", sizlerden gelecek ihbar ve şikayetlere de her zaman açık olacak.

Gazete Ekip, adından da anlaşılacağı üzere tecrübeli ekibiyle her geçen gün daha da güçlenerek Samsun ve Samsunlulara kaliteli habercilik hizmeti sunacak. "Gazete Ekip", aynı zamanda köşe yazıları, araştırma haberleri ve röportajları ile de gündemi sizlere taşıyacak.

Bugün ilk günümüz... Heyecanlıyız... İnşallah bundan böyle her gün sizlerle olacağız.

Güne Gazeteekip.com ile başlamanız dileğiyle...

Kalın sağlıcakla...

 


Fatih Çakırgazete ekip


Yazıyı Sesli Dinle