Geri

Muhtardan bayraklı kutlama!

Samsun'da, Hasköy mahallesi muhtarı Sedat Akyüz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklara yüzlerce Türk bayrağı dağıttı.

12:46:22 | 2024-04-23


Haberi Sesli Dinle

Samsun'un Canik İlçesine bağlı Hasköy Mahallesi Muhtarı Sedat Akyüz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklara bayrak dağıtarak kutladı. Çocuklar için ne yapılsa az olduğuna vurgu yapan Muhtar Akyüz, "Onlar bizim geleceğimiz. Daha çok projemiz var. Onların mutlu olması için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Aynı zamanda iyi bir Samsunspor taraftarı da olan Muhtar Akyüz, ayrıca çocukların iyi, ahlaklı, zeki ve Samsunsporlu olmaları için de çalışmalarının olduğunu söyledi. Hasköy sakinleri için elinden geleni yapmaya devam edeceklerini de açıklayan Muhtar Akyüz, "Bu şehrin çocukları Samsunsporludur. Biz de gereken katkıyı vermeye çalışacağız. Tüm çocuklarımızın, küçüklerimizin en büyük bayramlarını en içten ve en kalbi duygularımla kutluyorum" diye konuştu. Akyüz, tüm Hasköy sakinlerine sağlık ve mutluluk dilerek mahalle sakinlerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Haber: Tufan İpek


samsuncanikhasköyhasköy muhtarıhasköy mahallesi23 nisan