Geri

Müdür İlkay Aydın Çarşamba'ya veda etti

Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, 2011 yılından beri görev yaptığı Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nden Tekkeköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne atandı.

12:39:03 | 2022-04-30


Haberi Sesli Dinle

Güzel bir ilçede görev yapmanın onurunu ve gururunu yaşadığını vurgulayan Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, ”Bu ayrılık bir veda değil, tabi ki insan memleketinden ayrılmaz. 11 yılı aşkındır yürüttüğüm İlçe müdürlüğüm sürecinde hemşerilerim ile bir çok çalışma, proje, turnuva v.s yürüttük. Ben herkesten razıyım. Bu sebeple herkesten haklarını helal etmelerini rica ediyorum” dedi.

‘BİRLİKTE GÜZEL GÜNLERİMİZ GEÇTİ’
Çarşamba ilçesinde görev yatığı süre içinde mülki amilleri ile mesai adaşlarına da teşekkür eden İlkay Aydın, ”Bu çalışma sürecinde İlçe kaymakamlarımızdan Sayın Nusret Şahin’e, Sayın Caner Yıldız’a, Sayın Mustafa Güney’e ve Sayn Şükrü Yıldırım'a Sayın Belediye başkanlarımızda Hüseyin Dündar, Halit Doğan ve tüm mesai arkadaşlarına. İlçe Başkanımız Taner Özden'e Başta İbrahim Fethi Sel olmak üzere Çok değerli adli personel ve kurum amiri yönetici arkadaşlarım ve muhtarlarımıza. Milli Eğitim müdürümüz Mustafa Özdemir ve Enver Şahin nezdinde, başta okul müdürüm Cengiz Can olmak üzere Milli Eğitim camiamızın değerli okul müdürü ve yöneticilerine. İyi ve kötü günde her zaman beraber olduğumuz çok değerli Çarşambaspor ‘da dönem başkanlığı yapmış olan Ahmet Yılmaz, Hasan Özcan, Şeref Çelebi, İbrahim Gündüzoğlu, Hasan Gümüş, Turan Bilgin, Özkan Yıldırım ve kulüp yöneticilerimize .Yesilirmakspor, Gençlergücü, Dikbıyıkspor, Çınarlikspor, Gökçecakmakspor, Beyyenicespor yönetici ve teknik ekiplerine. Birçok amatör olimpik branşta faaliyet gösteren kulüplerimizin temsilcilerine ve antrenör arkadaşlarıma... STK, Dernek, Kulüp ve Sendika başkanlarıma. Birbirlerinden değerli, zümrelerim Beden Eğitimi öğretmenleri arkadaşlarıma. Çok değerli insanlardan oluşan yerel basınımızın güzel insanlarına. Başta Uğur Çapkın ve Emrah Seyhan Çalışkan olmak üzere taraftar gruplarımıza. Ve ailem, mesai arkadaşlarım; Aydın Özkurt, Birsen Aydın, Cengiz Yılmaz, Cihan Aydın İbrahim Gülçiçek, Ümit Özgen , Mehmet Yıldırım, Musa Zengin, Murat Aktaş, Engin Kocakaya, Hüseyin Günsel, Mücahit Okuyucu, Etem Araz'a ve özel bir teşekkürü borçlu olduğum İrfan Göz ve Mehmet Köse abilerime çok teşekkür ediyorum. Uzak bir yerde değilim. Yeni görev yerim olan Tekkeköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne de hepinizi bekliyorum” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER


Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğütekkeköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüİlkay Aydın