Geri

Milletvekili Kırcalı'dan SESOB'a ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Orhan Kırcalı, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (SESOB)'ni ziyaret ederek esnafın sorunları dinledi.

14:31:45 | 2022-06-27


Haberi Sesli Dinle

AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Orhan Kırcalı, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (SESOB)'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette SESOB Başkanı Hacı Eyüb Güler ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Kırcalı, birliğin Haziran ayı yönetim, denetim, disiplin, işyeri denetim kurulu toplantısına da katıldı.

HAYIRLI OLSUN DİLEĞİ
Başkan Güler'den Samsun'daki esnafın sorunlarını da dinleyen Milletvekili Kırcalı, "Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret ederek yeniden başkan seçilen Hacı Eyüb Güler ve yönetimine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Denetim Kurulu Toplantısına katılarak Oda Başkanlarımızla istişarelerde bulunduk" dedi.

SORUNLARI DİNLEDİ
SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler de, "Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğimizin Haziran ayı yönetim, denetim, disiplin, işyeri denetim kurulu toplantısını gerçekleştirdik. AK Parti Samsun Milletvekili Sayın Av. Orhan Kırcalı birliğimizi ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinledi. Kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 


samsunsesoborhan kırcalıeyüb güleresnafmilletvekili