Geri

Meteoroloji Samsunluları uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Orta Karadeniz'de Tokat, Amasya illeri ile Samsun, Ordu ve Giresun'un iç kesimlerinde 29 Haziran saat 19.00’a kadar kuvvetli sağanak yağış beklendiği belirtilerek uyarıda bulunuldu.

09:19:15 | 2022-06-29


Haberi Sesli Dinle

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda bugün saat 19.00’a kadar olan sürede kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Yapılan yazılı uyarıda şu ifadeler yer aldı:

“Batı Karadeniz'in (Bolu, Düzce, Karabük, Çankırı illeri ile Kastamonu, Zonguldak, Bartın ve Sinop'un iç kesimleri) ve Orta Karadeniz'in (Tokat, Amasya illeri ile Samsun, Ordu ve Giresun'un iç kesimleri) iç kesimleri ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda (Ankara ve Yozgat'ın kuzeyi ile Sivas çevreleri) 29.06.2022 Çarşamba günü beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”


samsunhava durumumeteorolojiyağmuryağışyıldırımheyelansinop