Geri

Meliha ve Burak mutluluğa yelken açtı

Enver ve Özlem Yıldız'ın kızı Meliha ile Ali ve Aysel Altıntaş'ın oğlu Burak düzenlenen muhteşem düğün töreninde hayatlarını birleştirdi.

14:20:33 | 2022-12-27


Haberi Sesli Dinle

Enver ve Özlem Yıldız'ın kızı Meliha ve Gazete Arena çalışanlarından Ali Altıntaş ile Aysel Altıntaş'ın oğlu Burak, Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen muhteşem düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

HORONLU, KEMENÇELİ DÜĞÜN
Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi'nde çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen düğün töreninde, genç çift mutluluğa yelken açarken, davetliler bol bol horon oynayarak, Meliha ve Burak çiftinin mutluluğuna ortak oldu. Oldukça renkli geçen düğün töreninde Soner Kol da kemençesiyle davetlilere adeta Karadeniz havası yaşattı.

ALİ ALTINTAŞ'TAN TEŞEKKÜR
Çocuklarının hayatlarının en önemli gününde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Gazete Arena çalışanlarından Ali Altıntaş, "Düğünümüze uzaktan yakından iştirak eden tüm dostlarımıza, sevenlerimize, iş çevremize, siyasi büyüklerimize, bürokrasiye ve gelemeyip tebriklerini ileten arkadaşlarımıza, bizi bu özel günümüzde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ve şükranlarımızı iletiriz" dedi.

Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğün töreninde Yıldız ve Altıntaş aileleri konuklarıyla tek tek ilgilendi. Düğün törenine katılan davetliler, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.


ali altıntaşburak altıntaşmeliha yıldızdüğüncanik kültür merkezigazete arena