Geri

Markus Gisdol: Şans yanımızda değildi

Yılport Samsunsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Şans birazcık yanımızda olmuş olsaydı bugün galibiyet alabilecektik. Ne yazık ki kazanamadık, bunun için ayrıca üzgünüm" dedi.

12:47:48 | 2024-04-21


Haberi Sesli Dinle

Teknik Direktör Markus Gisdol, 1-1’lik eşitlikle sona eren Yukatel Adana Demirspor A.Ş. müsabakası sonrası açıklamalarda bulundu.

‘MAÇ ESNASINDA ÇOK BASİT BİR GOL YEDİK’
Maçın genelini değerlendiren Yılport Samsunsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Güçlü bir rakibe karşı oynadık, İlk yarıda çok iyi bir performans gösterdik ama golü bulamadık. Göstermiş olduğumuz performanstan ötürü de memnunum. Ama skordan değildim. Maç esnasında çok basit bir gol yedik. Soyunma odasında oyuncularıma iyi oynadığımızı ve bu şekilde devam etmeleri gerektiğini söyledim. Konsantrasyonunuzu kaybetmeyin, odaklanmaya devam edin. Kesinlikle tekrardan o şans bize gelecek" dedi.

‘O BASKININ SONUCUNDA DA GOLÜ BULDUK’
Rakibe de çok kontra atak pozisyonları verdiklerini açıklayan Markus Gisdol, “Özellikle 70 ve 75’inci dakikalarda arttırdığımız bir baskımız vardı. O baskının sonucunda da golü bulduk. İnanılmaz bir maç oldu açıkçası, 3 topumuz direkten döndü. Sonuç olarak bir puan aldık. Şans birazcık yanımızda olmuş olsaydı bugün galibiyet alabilecektik. Ne yazık ki kazanamadık, bunun için ayrıca üzgünüm.” ifadelerini kullandı.

Haber: Köksal ÖNER

 


samsunsporadana demirsporsüper ligmarkus gisdolteknik direktör