Geri

Kupa maçı 'Passolig'siz izlenebilecek

Yılport Samsunspor'un Çarşamba günü evinde Muş 1984 Muş Spor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı kağıt biletle izlenebilecek.

12:55:47 | 2022-10-16


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turundaki rakibi Muş 1984 Muş Spor ile 19 Mayıs Stadyumu'nda Çarşamba günü saat 17.00'da oynacağı maçı Passolig kartı olmayan tarafatarların da kağıt bilet ile izleyebileceğini duyurdu.

Yılport Samsunspor'dan yapılan açıklamada, "Passolig kartı olmayan taraftarlarımız, Ziraat Türkiye Kupası maçına kağıt bilet ile girebilecek, kağıt biletleri passo.com.tr’den ve Passolig gişelerinden temin edebileceklerdir. Kadın ve öğrenci taraftarlarımız karşılaşmayı ücretsiz olarak maraton tribününden izleyebileceklerdir. Ücretsiz Passolig bilet yüklemesi veya kağıt biletler yalnızca Passolig gişelerinden temin edilecektir. Kale Arkası tribünleri kapalı olup, Güney kale arkasından kombinesi olan taraftarlarımız Doğu Üst, Kuzey kale arkasından kombinesi olan taraftarlarımız ise Doğu Alt tribününden karşılaşmayı izleyebileceklerdir" denildi.


samsunsporziraat türkiye kupasımuş spor