Geri

Küçük kız kardeşlerden duygulandıran bağış

Depremzedelerin bir nebze olsun yaralarını sarmak isteyen Ceylin Miray ve Ecrin Mine Bektaş kız kardeşlerin davranışları yürekleri ısıttı.

08:35:16 | 2023-02-13


Haberi Sesli Dinle

Kocaman yürekli minik kız kardeşler üç yıldır kumbaralarında biriktirdikleri bin 400 TL harçlığı afet bölgesine ulaştırmak üzere Fatsa Belediyesi'ne teslim etti.

6’INCI SINIF ÖĞRENCİSİ
Ordu Valiliği, Fatsa Kaymakamlığı ve Fatsa Belediyesi koordinasyonunda toplanan yardımlar esnasında ise zaman zaman duygusal anlar yaşanıyor. Yaşları küçük, yürekleri büyük Mehmet Zahit Kotku İmam Hatip Ortaokulu 6’ıncı sınıf öğrencisi Ceylin Miray Bektaş ve Ecrin Mine Bektaş kardeşler, üç yıldır kumbaralarında biriktirdikleri bin 400 TL’yi belediye aracılığıyla depremzedelere ulaştırmak üzere bağışta bulundu.

DUYGULANDIRAN NOT
Ceylin Miray Bektaş anlamlı yardımlarına bir de şu notu eklediler: "Ablamla birlikte 3 senelik okul harçlıklarımızdan biriktirdiğimiz kumbaramızı depremzede kardeşlerimize bağışlıyoruz. Ölmüşlerimize Allah'tan rahmet yaralananlara acil şifalar diliyoruz."

Haber: Köksal ÖNER


samsundepremkahramanmaraşpazarcıkgaziantepmalatyadiyarbakırkilisadıyamanşanlıurfaafadsamsun haberlerideprem haberfatsaordu