Geri

Köksal Öner'den Dereci'ye hoşgeldin ziyareti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü’nden, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne atanan Feyzullah Dereci’yi makamı ziyaret etti.

12:39:36 | 2022-07-31


Haberi Sesli Dinle

Şehit aileleri derneğinin adına önemli bir görevi üstlenen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner’i makamında kabul eden Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Bizim için değerli olan şehit ailelerimiz ve yakınları her zaman benim baş tacımızdır” dedi.

‘SAMSUN’UMUZA HOŞ GELDİNİZ SAYI MÜDÜRÜM’
Bu güzel günde birlikte olmanın gururunu ve onurunu yaşadığını dile getiren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner, “Öncelikle Ulu Önder Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün kurtuluş savaşını başlatmış olduğu 19 Mayıs 1919 şehri olan Samsun’umuza hoş geldiniz Sayın Müdürüm. Hep birlikte ilimizde büyük başarıların altına imzamızı atacağımıza inancım tam. Ayrıca beni makamınıza kabul ettiğiniz için teşekkürlerimi sunarken, saygılarımla arz ediyorum ”şeklinde konuştu.

‘SİZİ TANIMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLU OLDUM’
Görev yatığı yerlerde şehit aileleri ile birlikte olduklarını vurgulayan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Şehitlerimizin bizlere geride gözü yaşlı olarak bırakmış oldukları ailelerimizle ile her zaman birlikte oldum. Samsun’umuzda da olmaya devam edeceğim. Sizin gibi değeri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner’i tamlıktan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Siz ziyaret etiniz. Sıra bende en kısa zaman içinde Bafra’daki derneğinizi ziyaret edeceğim “diye konuştu.


köksal önerfeyzullah derecisamsunsamsun gençlik spor