Geri

Kışla Mahallesi yeni semt pazarına kavuşuyor

Kışla Mahallesi Beykoz Sokak'ta kurulacak olan semt pazar yeri, hem esnafın hem de vatandaşların daha konforlu ve sağlıklı bir ortamda alışveriş yapmasına imkân sağlayacak.

13:11:12 | 2023-06-19


Haberi Sesli Dinle

İlkadım Belediyesi’nin daha önce bir çok mahallede hayata geçirdiği, yeni kurulan ya da modernize edilen pazar alanlarına bir yenisi daha ekleniyor. Kışla Mahallesi Beykoz Sokak'ta kurulacak olan semt pazar yeri, hem esnafın hem de vatandaşların daha konforlu ve sağlıklı bir ortamda alışveriş yapmasına imkân sağlayacak.

Pazar alanlarının halkın ortak kullanımında olan, her vatandaşın ve pazarcı esnafının istifade ettiği yerler olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ”Mahalle toplantıları ve ziyaretlerinde, vatandaşlarımızdan ilk aldığımız taleplerin arasında semt pazarları geliyor. Çünkü şehrimizde semt pazarları her zaman rağbet görüyor. Bizde halkımızın ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak Kışla Mahalle sakinlerimizden gelen talepleri dikkate alarak Beykoz Sokakta haftanın ilk günü olan pazartesi ilçe halkımıza verecek semt pazarımızda çevre düzenlemesi ve yer tahine yönelik çizim çalışmalarının ardından yeni semt pazarımızı 26 Haziran Pazartesi günü hizmete açıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.


ilkadımilkadım belediyesinecattin demirtaşkışla mahallesipazar yerisamsun