Geri

Kaymakam Kılıç, muhtarlarla buluştu

Yakakent ilçe Kaymakamı Abdüsamed Kılıç, Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda ilçeye bağlı 17 mahalle muhtarıyla aylık istişare toplantısında bir araya geldi.

10:22:11 | 2023-05-03


Haberi Sesli Dinle

Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç başkanlığında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Buket Yıldız ve mahalle muhtarlarının katılımıyla sosyal yardımlar konulu toplantı düzenlendi. Toplantıda, SYDV’nin amacı, faaliyetleri, yürüttüğü projelerle ilgili sunum yapılarak muhtarların talep ve önerileri değerlendirildi ve yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Kılıç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın, ilçeye bağlı 17 mahallede yaşayan başta yaşlı, engelli, öğrenci, kadın olmak üzere her kesimden, her mahalleden ayni ve nakdi yardım kapsamındaki hanelere son 1,5 yılda sosyal devlet ilkesi çerçevesinde farklı kalemlerde 17 milyon 107 bin 148 TL destekte bulunduğunu açıkladı.

Toplantıya katılan mahalle muhtarları da ihtiyaç sahibi vatandaşlara, öğrencilere, engelli ve dul kadınlara yapmış olduğu maddi ve manevi yardımlarından dolayı Kaymakam Kılıç'a teşekkür etti.

Haber: Mustafa KAHYA / YAKAKENT


yakakentyakakent kaymakamıabdülsamet kılıçmuhtarsamsunsamsun haberleri