Geri

Kavak’ta Ata yürüyüşü

Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kutlamaları kapsamında Kavak’ta düzenlenen Ata Yürüyüşüne vatandaşların ilgisi büyük oldu.

13:43:34 | 2023-10-25


Haberi Sesli Dinle

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yıl Kutlamaları dolayısıyla Kavak Kaymakamlığınca bir yürüyüş düzenlendi. Kaymakamlık önünden başlayarak Rıdvan Çelikel Fen Lisesine kadar süren yaklaşık 2 kilometrelik Ata Yürüyüşüne ilgi büyük oldu.

Büyük bir coşku içinde geçen Ata Yürüyüşüne Kavak Kaymakamı Erdem Karanfil, çeşitli kurum ve kuruluşların müdürleri, Siyasi Partilerin Başkan ve Temsilcileri ile çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticileri katıldı. Yaklaşık 2 kilometrelik yürüyüşe vatandaşlarda ellerinde Türk Bayrakları ile katılarak yoğun ilgi gösterdi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, yaptığı açıklamada "Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlamaları kapsamında Kavak ilçemizde günlerdir devam eden etkinliklerimiz hafta boyunca devam edecek. 100. Yıl kutlamaları nedeniyle bir hafta boyunca Kavak Kaymakamlığımız öncülüğünde ilçemizde forumlar, sergiler, spor, müzik, dans, tiyatro ve folklor gösterileri, konserler ve sürpriz etkinlikler ile dolu dolu geçiriyoruz. Etkinliklerimize tüm Kavaklı hemşerilerimi davet ediyor ve bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

 


kavakkavak belediyesikavak belediye başkanıErdem Karanfilİbrahim Sarıcaoğlu100 yılcumhuriyetcumhuriyet bayramı29 ekim