Geri

Kavak OSB'ye yatırım yağıyor

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden İbrahim Sarıcaoğlu, "Kavak, sanayi yatırımlarıyla çok başka bi yere gelecek" dedi.

10:59:27 | 2023-06-13


Haberi Sesli Dinle

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaretinde çok önemli açıklamalarda bulundu. Sarıcaoğlu, Kavak Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılan yatırımların her geçen gün arttığına dikkati çekti.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'nde gazetecilerle bir araya gelen Başkan Sarıcaoğlu, Kavak OSB'de henüz 40 fabrika bulunduğunu, 25 yatırımcının ise sırada olduğunu belirten Sarıcaoğlu, "3-5 seneye kadar Kavak çok başka yerlere gelecek” dedi.

'AMELE DEĞİL İŞÇİ ARIYORUZ'
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ayrıca şunları söyledi:

“Kavak öyle bir noktaya geldi ki bugün gerçekten işçi arıyoruz. Bunu ararken de gerçekten amele falan aramıyoruz. Organize Sanayi Bölgemizde 40 tane fabrikamız var. 25 tane de yatırımcı dosyalarını verdi, bekliyor.

KAVAK'TA ALTYAPI PROBLEMİ YOK
Kavak'ta nüfus artışı devam ediyor. İlçenin nüfusu 3-4 bin arttı. Dolayısıyla Kavak'ta çok fazla bir sıkıntımız kalmadı. Sanayimiz büyümeye devam ediyor. Kavak'ta altyapı problemi yok, üst yapı problemi yok. Biz yaptıklarımızı sosyal medyadan çok fazla paylaşmıyoruz. 10 senede bu performans ancak bu kadar olur. Şehir içerisinde hiçbir sorunumuz kalmadı. Belediye hizmet binamız, sosyal alanlarımız, parklarımız hepsini yaptık. Sadece şuan küçük sanayi sitemiz ihale aşamasındadır. Kavak'ın girişine 55 tane dükkan yapılacak."

Ziyaret sonunda Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır'a hediye takdim etti.


kavakkavak belediyesiibrahim sarıcaoğlu19 mayıs gazeteciler cemiyetiyusuf ziya çakırgazetecicemiyetkavak osbsamsun