Geri

Karadeniz MTL'de TÜBİTAK 4006 rüzgarı

Terme Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından TÜBİTAK 4006 9 numaralı fuarı kapsamında hazırlanan projeler ziyaretçilerden tam not aldı.

10:28:17 | 2022-05-29


Haberi Sesli Dinle

Okulun konferans salonunda düzenlenen bilim şenliğine Terme Kaymakam Metin Maytalman, Terme Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Şahan, Terme İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Eren Dede, Terme İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Başkomiser Mehmet Karademir, protokol üyeleri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla bir açılış programı düzenlendi.

‘HER YIL DAHA DA İSTEKLİ OLUYOR’
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende açılış konuşmasını yapan Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Baş, “Bir kez daha gördük ki yeteneklerini çıkarmak için fırsat verdiğimiz öğrenciler, çok güzel eserler meydana getirebiliyor. Okul olarak amaçlarımızdan biri de yetenekli öğrencileri tespit edip onların bu becerilerini kullanabilecekleri imkanlar oluşturmak, öğrencilerimizi desteklemektir. Bu projeler konusunda öğrencilerimiz her yıl daha da istekli oluyor. Gerçekleştirdiğimiz 25 projede 40 öğrenciniz, 12 öğretmenimiz görev aldı. Özellikle projenin yazılma ve uygulama aşamasında Esad Efendi Yazıcı'ya, proje koordinatörlüğünü yapan Yılmaz İmanlık'a, görev alan idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum ”diye konuştu.

Daha sonra projede görev alan öğretmenlere protokol üyeleri tarafından teşekkür belgesi verildi Ardından birbirinden ilginç ürünlerin yer aldığı serginin açılışı yapıldı Görevli öğrenciler eserlerini ziyaretçilere anlatarak proje ile ilgili bilgiler verdi. Bilim fuarı iki gün sürdü.
Haber: Köksal ÖNER


karadeniz mtltermetübitaktübitak fuarı