Geri

Karaaslan'dan 10 Kasım mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Vefatının 83. Yıl Dönümü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

11:16:53 | 2021-11-09


Haberi Sesli Dinle

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Vefatının 83. Yıl Dönümü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Karaaslan mesajında, “Tarihi eşsiz zaferlerle ve daima gurur duyulacak başarılarla dolu olan milletimizin huzuru ve kahraman ecdadımızın vatan kıldığı Anadolu toprakları üzerinde ilelebet var olabilmesi için milletimize duyduğu sonsuz güven ve inançla 1919’da Samsun’umuzdan başlayan, 1923’te Cumhuriyet’imizin İlanı’yla taçlanan mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “en büyük eserim” diye ifade ettiği Cumhuriyetimizi değerleriyle korumanın, kazanımlarına sahip çıkmanın ve devletimizi her alanda daha da ileri taşımanın gayreti içerisindeyiz" dedi.

Karaaslan, mesajında şunları söyledi: "Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nı kutlamaya hazırlandığımız bu dönemde 2023’ün ülkemiz için yeni bir dönüm noktası olacağına inanıyor, bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 10 Kasım, muzaffer komutan, büyük devlet adamı Atatürk’ü fikirleriyle anma, devletimizi dünyada hak ettiği konuma taşıma kararlılığını millet olarak en güçlü şekilde gösterme günüdür. Aziz şehitlerimizin kanları ve canlarıyla, gazilerimizin fedakârlıklarıyla savunulan vatanımızı, milletimizin her bir ferdiyle birlik ve beraberlik içinde korumaya kararlıyız. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla anıyor, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum.”


Çiğdem Karaaslan10 KasımAK Parti