Geri

İshak Taşçı: Projelerimizi vatandaşlarımız harmanlayacak

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı İshak Taşçı, “Atakum'un kırsal mahallelerindeki buluşmalarımızda yerel halkın taleplerini not alıyoruz. Ve projelerimizi o yönde harmanlıyoruz” dedi.

11:50:26 | 2023-12-28


Haberi Sesli Dinle

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı İshak Taşçı, seçim sürecinde gece gündüz demeden vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Taşçı, sabahları esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinliyor ve akşamları Atakum'un kırsal mahallelerinde düzenlediği toplantılarda projelerini anlatıyor.

TÜRKİYE YÜZYILI VURGUSU
Dün akşam, Taşçı'nın Sarıtaş Mahallesi'nde gerçekleştirdiği buluşma, bölge halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Burada bir araya gelen vatandaşlara hitap eden Taşçı, Türkiye Yüzyılı'nın Atakum ilçesinde AK Parti ile birlikte doğacağını vurguladı. Mahalle sakinlerine seslenen Taşçı, gelecek dönemde hayata geçirmeyi planladığı projelerle ilgili detaylı bilgiler verdi.

PROJELERİNİ ŞEKİLLENDİRİYOR
Taşçı, “Atakum'un kırsal mahallelerindeki buluşmalarımızda yerel halkın taleplerini not alıyoruz. Ve projelerimizi o yönde harmanlıyoruz. AK Parti ile Atakum’un çehresinin nasıl değiştiğini bizim dönemimizde hep beraber gördük. Biz bunları vatandaşlarımıza anlatıp daha iyisini yapacağımızın sözünü veriyoruz. Çünkü biliyorlar ki biz söz verirsek yaparız” ifadelerine yer verdi


ishak taşçıak partiatakumatakum belediyesiaday adayıcumhur ittifakısamsunsamsun haberleri