Geri

İnci İdea indirim anlaşmalarını genişletiyor

İnci İdea Eğitim Kurumları, kurum ve kuruluşlarla indirim anlaşmalarını sürdürüyor. Atasam Sağlık Grubu çalışanları ve yakınları da İnci İdea Eğitim Kurumları'nın eğitim hizmetlerinden indirimli yararlanacak.

14:10:09 | 2022-03-08


Haberi Sesli Dinle

İnci İdea Eğitim Kurumları, kurum ve kuruluşlarla indirim anlaşmalarını sürdürüyor. Atasam Sağlık Grubu çalışanları ve yakınları da İnci İdea Eğitim Kurumları'nın eğitim hizmetlerinden indirimli yararlanacak.

İnci İdea Eğitim Kurumları ile Atasam Sağlık Grubuarasında eğitim kurslarından indirimli yararlanmaya yönelik protokol imzalandı. İnci İdea Eğitim Kurumları'nda düzenlenen imza töreninde, Kurucu Müdür İnci Kaymak Çıtak ile Atasam Sağlık Grubu İletişim Müdürü Süleyman Öz, sağlık çalışanlarının ve 1. derece yakınlarının eğitim hizmetinden daha uygun koşullarda faydalanmalarını sağlayacak indirim protokolünü imzaladı.

İNDİRİM ANLAŞMALARI GENİŞLİYOR
Yapılan protokol ile Atasam Sağlık Grubu çalışanları ve 1. derece yakınlarına yüzde 15 indirim sağlanacağını belirten İnci İdea Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü İnci Kaymak Çıtak, "Kurum ve kuruluşlarla indirim anlaşmalarımızı genişletiyoruz. Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koperatifi ile yaptığımız indirim anlaşmasının ardından şehrimizde önemli bir sağlık kuruluşu olan Atasam Sağlık Grubu ile de anlaşmamızı yaptık. İnşallah bu anlaşmalarımızı daha da genişleteceğiz" dedi.

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIYORUZ
İnci İdea Eğitim Kurumları olarak çocukların geleceği için çalıştıklarına da vurgu yapan Çıtak, "Kurucu Müdürümüz Mehmet Ali Kavaklı ile birlikte ilkokul, ortaokul, lise ve mezun öğrencilerimizi VİP ve Akademi sınıflarımızda seçkin eğitim kadromuzla TYT, AYT, YDS, İngilizce alanlarında üniversiteye hazırlıyoruz. İndirim anlaşmamızın Atasam Sağlık Grubu ve çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

HAYIRLI OLSUN
Atasam Sağlık Grubu İletişim Müdürü Süleyman Öz de, eğitimin önemine dikkat çekerek, çalışanlarının ve 1. derece yakınlarının İnci İdea Eğitim Kurumları'nın eğitim hizmetinden indirimli yararlanmalarını sağlayacak protokülü imzalamaktan mutlu olduklarını belirterek, protokolün hayırlı olmasını diledi.


inci idea eğitim kurumuatasam sağlıkatasam hastanesisamsunindirim protokolüeğitimözel öğretiminci kaymak çıtak