Geri

İmran okumuş geleneği bozmadı

Her Ramazan ayında Terme Kaymakamlığı tarafından hayırsever işadamı, Türkiye Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkanı İmran Okumuş'un katkılarıyla düzenlenen geleneksel iftar yemeği bu yıl da şehit aileleri ve gazilerle idari amirleri buluşturdu.

12:20:34 | 2022-04-08


Haberi Sesli Dinle

Düzenlen iftar programına Terme Kaymakamı Metin Maytalman, hayırsever işadamı Türkiye Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkanı İmran Okumuş, Terme Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Halil İbrahim Koç, Teme Belediye Başkanı Av Ali Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Şeçkin Şahan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yılmaz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, Terme İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Eren Dede, Terme İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Başkomişer Mehmet Karademir,Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın sözcüsü Köksal Öner, Şehit ve Gazi Aileleri katıldı.

‘ARA VERMEN DEVAM EDİYOR’
Düzenlenen programda açıklama yapan Kaymakam Metin Maytalman, “Öncelikle ara vermeden iftar programını düzenleyen hayırsever işadamı Türkiye Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Genel Başkanı İmran Okumuş, şehit ve gazi ailelerimizin adına bu güzel tesiste iftar yemeği veriyor. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyorum. Bu arada şehitlerimize Allah'tan rahmet, geride kalan ailelerine sabır ve başsağlığı, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Sizlere kapımız 7/24 açık” dedi.

‘SİZLERLE HEP BİRLİKTEYİZ’
Önemli günde bir arada olmanın onurunu yaşadıklarını ifade eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yılmaz, “Ramazan ayında bizleri bu güzel tesiste ağırlayan hayırsever işadamı Türkiye Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Genel Başkanı Sayın İmran Okumuş'a ve ayrıca bizimle birlikte olan Kaymakamımız Sayın Metin Maytalman'ın yanı sıra Terme Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Sayın Halil İbrahim Koç Terme Belediye Başkanımız Sayın Av Ali Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısımız Sayın Şeçkin Şahan'a da Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN VAR'DAN TEŞEKKÜR
Bu güzel organizasyonda duydukları memnuniyeti dile getiren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, “Bu davet aynı zamanda devletin yanımızda olduğunu gösteriyor. Bizlere sahip çıkılması açısından gücümüze güç katıyor. 11 ayın sultanı olan Ramazan ayında Şehit ve Gazi Ailelerini unutmayan Sayın Kaymakamız Metin Maytalman ile hayırsever işadımı Türkiye Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Genel Başkanı Sayın İmran Okumuş beyefendiye şehit düsen Mehmetçiklerimizin aileleri adına teşekkür ediyorum” dedi.

Verilen iftar yemeğinin ardından duasını İlçe Müftüsü Ömer Ergül yaptırdı.
Köksal ÖNER


Türkiye Petrol Ürünleri İşverenler SendikasıPÜİSimran okumuştermeterme belediye başkanıterme kaymakamıbelediye başkanı ali kılıçiftar yemeğiTürkiye Harp Malulü Gaziler ŞehitDul ve Yetimleri Derneği