Geri

İLKEM'de ders zili çaldı

Dershanelere gidecek ekonomik gücü olmayan gençlerin üniversite sınavına hazırlığına katkıda bulunmak için kurulan İLKEM Etüt ve Eğitim Merkezlerinde bu yıl da ders zili çaldı. Başkan Necattin Demirtaş, “Yeter ki buraya gelen öğrencilerimiz azmetsin, bugüne kadar ne imkanımız varsa eğitim nesillerin yetişmesi için temin ettik, etmeye de devam edeceğiz” dedi.

15:32:58 | 2022-09-07


Haberi Sesli Dinle

İlkadım'da Kadifekale, Yaşardoğu, Kılıçdede, Derebahçe olmak üzere 4 farklı şubesinde hizmet veren İLKEM Etüt ve Eğitim Merkezleri, bu yıl da öğrencilerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Yeni eğitim yılı için ders başı yapan İLKEM’li öğrenciler öğretmenlerinin sürprizi ile karşılaştılar. "Biz hazırız ya siz hazır mısınız?" sorusunu üzerine "Pes etmek yok, başaracağım" sözü veren öğrenciler çikolata ile ödüllendirdi.

YENİ DÖNEME HAZIRIZ
Kurs merkezlerinde toplam 700 öğrenciyi, 2023 yılında yapılacak YKS sınavına hazırlama gayreti içinde olacaklarını söyleyen İLKEM Eğitim Koordinatörü Davut Öz, yeni dönem için gerekli olan tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

2021-2022 eğitim-öğretim yılında hem YKS hem de LGS kurs merkezlerindeki öğrencilerin yakalamış olduğu başarıların kendilerini mutlu ettiğini belirten Eğitim Koordinatörü Davut Öz, “Önümüzdeki yıl da aynı başarıyı yaşayabilmek adına, hatta üzerine ekleyebilmek için gerekli çalışmalarımızı, rehberlik birimimiz ve kurs sorumlularımızla birlikte hazırladık. Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’ın eğitime verdiği sonsuz desteği de arkamıza alarak bu yıl öğrencilerimize farklı yayın evlerindeki yardımcı kitapları ve deneme kitapçıklarıyla başarımızı üst sıralara taşıyacağız. Yeni döneme her anlamda hazırız” dedi.

FIRSAT EŞİTLİĞİ
Eğitimde fırsat eşitliği kapsamında yeni projeler üretmeye devam ettiklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş da, ”Bugün bir üniversite hazırlık dershanesinin fiyatı, dar gelirli vatandaşlarımızın karşılayabileceği miktarların çok çok üzerinde. Bu yüzden, İLKEM Eğitim Merkezlerimizle hem öğrencilerimizin eğitimlerine, hem de ailelerinin bütçelerine katkı yapıyoruz. Geçen yıl yapmış olduğumuz motivasyon etkinliklerimizin, öğrencilerden geri dönüşlerde çok etkili olduğunu gördük. Bizler de bu yıl öğrencilerimizi, yine sadece kurs merkezi hizmetimizle değil, aynı zamanda motivasyon etkinliklerimizle ve rehberlik alanımızda da destekleyecek ve sosyalleşmelerine katkı sunacağız. İnşallah dönem sonunda da üniversiteyi kazanmış öğrencilerimizi buradan tebrik ederek uğurlarız. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun diyorum” diye konuştu.


ilkadımilkadım belediyesiilkadım belediye başkanınecattin demirtaşilkemdersöğrenciykslgsdavut öz