Geri

İlkadımlı sporcular göz dolduruyor

İlkadım Belediyesi Muaythai takımı Minik-Yıldızlar Muaythai Türkiye Şampiyonası’nı 4 Altın, 1 Gümüş, 4 Bronz olmak üzere toplamda 9 madalyayla kursiye çıkarak tamamladı. Alınan başarıyı kutlayan Başkan Demirtaş, "Amacımız sağlıklı, ahlaklı nesiller yetiştirmek. Bu anlamda sporla uğraşan çocuklarımızı, gençlerimizi önemsiyoruz” dedi.

15:32:28 | 2022-08-31


Haberi Sesli Dinle

Türkiye Muaythai Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan “Dumlupınar Meydan Muharebesi Zaferi 100. Yılı Çocuklar (Minik – Yıldızlar) Muaythai Türkiye Şampiyonası”yaklaşık 800 sporcu, 150 idareci antrenör, veli misafir olmak üzere bin 250 kişinin iştiraki ile gerçekleşti. Turnuvaya 12 sporcusu ile katılım sağlayan İlkadım Belediyesi Muaythai takımı 4 birincilik,1 ikincilik, 4 üçüncülük ile tamamlayarak 9 madalya ile turnuvaya damgasını vurdu.

“Başkan Demirtaş’a teşekkür etti”
Alınan başarı sonrası açıklama yapan Anternör Fatih Karagül, ”Çocuklarımızı en iyi şekilde hazırlayıp yapılacak olan maçlara götürüp derece almaları için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Kulüp olarak ben ve diğer yardımcı antrenör arkadaşlarımızın derdi her yaştan gençlerimizin geleceği ve onların topluma faydalı spor ahlakı ile yoğrulmuş başarılı birer sporcu olmalarını sağlamak ve katkıda bulunmak istiyoruz. Öncelikle bu düsturda bizlere her zaman destek olan Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

“Tek hedefimiz ahlaklı sağlıklı nesiller yetiştirmek”
Miniklerle gurur duyduğunu ve alınan başarıyı kutlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş. ”Başarınızı kutluyorum. Çok güzel bir başarıya imza attınız. Biz büyük bir aileyiz. Amacımız sağlıklı, ahlaklı nesiller yetiştirmek. Bu anlamda sporla uğraşan çocuklarımızı, gençlerimizi önemsiyoruz. İnsana yapılan yatırım en değerli yatırımdır. Şehri imar ederken nesli ihya etmemiz gerekiyor. Çocuklarımızın daha iyi bir insan olması tek hedefimiz.İlçemizin ve belediyemizin adını başarılarla duyuran sporcularımıza, eğitmenlerine ve ailelerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.


ilkadımilkadım belediyesiilkadım belediye başkanınecattin demirtaşMuaythai