Geri

İlkadım'dan 100. yıla özel kareografi

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve çalışan belediye personelleri Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle özel bir koreografi hazırladı. Belediye Hizmet Binası önünde toplanan personeller "100. Yıl" koreografisi oluşturdu.

13:27:33 | 2023-10-27


Haberi Sesli Dinle

İlkadım Belediyesi Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile birlikte Türk ulusunun, emperyalist düşmana karşı kazandığı zaferin 100. yıl kutlamalarını muhteşem bir koreografi ile taçlandırdı. Belediye Hizmet Binası önünde toplanan 550 personel saygı duruşu sonrası istiklal marşının okudu. Akabinde koreografi için ellerindeki bayraklarla yerlerini alan 550 kişi "100. Yıl" koreografisi oluşturdu.

Günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ”Bir şeyi lütfen unutmayalım yıllar önce her şeyimizi kaybetmiştik, bir milli mücadeleye girişmiştik. Sakarya’da, Dumlupınar’da büyük taarruzda savaştık. Kahramanca dövüştük. Sonunda büyük bir zafer elde ettik. Ve 100 yıl önce 29 Ekim’de yeniden dirildik.29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100’ncü yılı etkinlikleri kapsamında çalışan personellerimizle birlikte güzel bir etkinliğe imza attık. Ellerinde Türk Bayraklarıyla toplanan personellerimizle birlikte 100 sayısı yaparak bir koreografi yaptık. Çok güzel ve duygulandıran bir tablo oluştu. Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümünü ilçemizde gururla kutluyoruz. Emeği geçenlere bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi.


ilkadımilkadım belediye başkanıilkadım belediyesinecattin demirtaş29 ekimcumhuriyet bayramıkareografi