Geri

İlkadım'dan ücretsiz danışmanlık

İlkadım Belediyesi İLKEM Eğitim Merkezleri Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre gençlere ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti verecek. 4 farklı şubede hizmet verecek olan merkez gençlerin üniversite tercihlerini bilinçli ve doğru bir şekilde yapmalarına katkı sağlayacak.

15:00:35 | 2023-07-31


Haberi Sesli Dinle

İLKEM Eğitim Merkezi 8 Ağustos tarihine kadar açıklanan üniversite tercih dönemi için Kadifekale, Derebahçe, Yaşardoğu, Kılıçdede şubelerinde gençlerin tercihlerini puanları, başarı sıralamaları ve üniversitelerin kontenjanları gibi kriterlere göre doğru bir şekilde yapabilmeleri için gençlere ücretsiz üniversite tercih danışmanlığı hizmeti verecek. Uzman eğitmenler tercih seçimlerinde gençlerin ilgileri, yetenekleri, bulundukları yerin dışında başka bir şehirde yaşamayı isteyip istemedikleri gibi etkenler de tercihleri belirleyen konularıda dikkate alarak gençlerin üniversitelerin ve bölümlerin kendilerine uygun olması gerektiği yönünde tavsiyelerde bulunuyor.

BAŞKAN DEMLİRTAŞ'TAN GENÇLERE DAVET
Ücretsiz sunulan danışmanlık hizmeti ile okul ve bölüm tercihleri sırasında yoğun stres yaşayan gençlerin yüklerini bir nebze olsun hafifletmek istediklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ”İlkadımlı kardeşlerimizin, puanları ve ilgi alanları doğrultusunda en doğru tercihi yapabilmeleri amacıyla yoğun bir çalışma yürüten İLKEM Eğitim Merkezimiz “Ücretsiz YKS Tercih Danışmalığıyla”, üniversite adayı gençlerimizi sınav sonrasında da yalnız bırakmıyor hizmet veriyor. Gençlerimizin kapsamlı bir şekilde bilgilendirilmeleri, geleceklerini doğru yönlendirmeleri ve bilinçli tercih yapabilmeleri amacıyla gençlerimiz ve ailelerini ücretsiz eğitim merkezimizin 4 farklı şubesindeki danışmanlık noktasını ziyaret etmeye davet ediyorum.” dedi.


ilkadımilkadım belediyesinecattin demirtaşsamsunücretsizdanışmanlıkyksöğrencisınav