Geri

İlkadım'da Yaz Spor Okulları kayıtları devam ediyor

İlkadım Belediyesi tarafından açılan Yaz Spor Okulları kayıtları devam ediyor. Sporu daha geniş tabana yaymak istediklerini belirten Başkan Necattin Demirtaş, "Hedefimiz, çocuklarımızın sportif yeteneklerini geliştirmek" dedi.

13:23:58 | 2022-08-10


Haberi Sesli Dinle

İlkadım’da sporun gelişimi adına yıllardır sportif yatırımlarını ve faaliyetlerini sürdüren İlkadım Belediyesi, çocuk ve genç yaştaki öğrencilerin, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olması için çalışmalarına her geçen gün hız kazandırıyor.

13 FARKLI DALDA ÜCRETSİZ KURSLAR
Her yıl binlerce öğrencinin eğitim aldığı Yaz Spor Okullarında bu yıl da 13 farklı branşta ücretsiz kayıtlar devam ediyor. Uzman antrenörler eşliğinde Basketbol, Jimnastik, Taekwondo, KickBoks, Muaythai, Bayan Fitness, Erkek Fitness, Plates, Step, Aerobik, Güreş, Masa Tenisi, Judo, eğitimlerinin verildiği 2022 yılı Yaz Spor Okulları’nda çocukların ve gençlerin en iyi imkanlarla spor yapmaları sağlanıyor.

HERKESİ SPOR YAPMAYA DAVET EDİYORUZ
İlçede 7’den 70’e herkesin spor yapmasına olanak sağlayan salon sporları için bir çok alan oluşturduklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Okulların kapanmasıyla birlikte yaz spor okullarımız başladı. Ancak biz spor çalışmalarımızı yıl boyu devam ettiriyoruz. Şu anda Mete Adanır Spor tesisimizde profesyonel hocalar eşliğinde hem gençlerimiz hem de vatandaşlarımıza yıl boyu spor yapma olanağı sunuyoruz. Bu sayıyı daha da arttırmak için yeni branşlar açacağız. Spora ilgi duyan ve yaz tatillerini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmek isteyen herkesi davet ediyoruz” dedi.


ilkadımilkadım belediyesiilkadım belediye başkanınecattin demirtaşyaz spor okulu