Geri

İlkadım'da Geleneksel Sinema Günleri devam ediyor

İlkadım Belediyesi, toplumun her kesiminin beğenisini ve takdirini kazanan kültür sanat etkinlikleri ile İlkadımlıları buluşturmaya devam ediyor.

14:35:06 | 2022-08-19


Haberi Sesli Dinle

Bu yıl Bulvar AVM’de 3’üncüsü düzenlenen Açık Hava Film Festivaliyle ilçe halkının bir arada olduğu Geleneksel Sinema Günleri'ne vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor.

İlkadımlılara açık havada 6 gün boyunca sinema izleme keyfi yaşatacak etkinlikte Aykut Enişte, Kral Şakir, Eltilerin Savaşı, Black Panther sinema severlerle buluştu. Her gün ilginin arattığı etkinlikte belediye ekipleri tarafından gösterimi olacak film öncesi ailelere ve çocuklara ücretsiz olarak patlamış mısır, su, pamuk şeker ikram ediliyor. Özellikle miniklerin yoğun ilgi göstereceği tahmin edilen Forzen 2 çizgi filminin ardından Sinema Günleri Aquaman filmi ile son bulacak.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK
7’den 70’e binlerce İlkadımlıyı ağırlayan filmlere gösterilen ilgi için İlkadımlılara teşekkür eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ”Her kesime hitap eden ve bir arada olma günlerine dönüştürdüğümüz kültürel ve sanatsal etkinliklerimiz ilçemizin adına yakışır bir şekilde devam ettiryoruz.Halkımızla birlikte güldüğümüz hoşça vakit geçirdiğimiz etkinliğimize vatandaşlarımızın büyük ilgi göstermesi bizleri de memnun ediyor. Kaybolmaya yüz tutmuş olan açık hava sineması hayatımızda yeniden yer almaya başladı. Yazlık sinema günlerimiz mevsim ve diğer koşullar el verdiği sürdüreceğiz” dedi.


ilkadımilkadım belediyesiilkadım belediye başkanınecattin demirtaşsinemasinema günlerifilm